Tomt

Ja nu sitter jag här och känner hur tyst det är man kan tro att fanny sover men hon är på dagis . Det haar gått bra men i´dag är det hennes första långa dag så man är lite nervös men jag ska hämta henne om en timme ca.   nu har jag fått tider till jobbet börjar på måndag ska bli intressant. ja som ni ser har det varit lite tomt med inlägg från min sida men jag har känt att det funnits annat att tänka på visst tycker jag det är kul att få skriva av mig men jag får lite prestationsångest (hur det nu stavas) jag skiver raderar skriver raderar rädd att stava fel och att det är för ointressant visst skulle man kunna skriva om lite mer intressanta saker men jag känner att jag måste ha det på den här nivån annars är man helt utlämmnad hehe  . Det finns så många som skriver bra och så ,men ändå detta gör jag ju för min skull så det är bara tur och roligt om det faller nån i smaken  =) Men jag lovar att fortsätta skriva ska inte göra som vanligt att bara skita i sånt som går trögt klara jag sluta röka klarar jag detta Fy vad sugen jag vart sugen på en cigg en kopp kaffe och roligt sällskap eller bara njuta av ciggen på balkongen åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh men jag röker inte så det var bara ett önsketänkande
kram


Fy så trött

Tillbringat min kväll på Mariagården! Å va har jag gjort där kan man undra men det är så att Kusinens dotter ska bli tilldelad sitt namn i morgon så vi gjorde lite fint så att 50 gäster ska bli nöjda =) så nu är jag trötter men jag måste ta bort mitt nagelack först pinsamt om jag skulle komma så här dit . men det värsta jag har inget att ha på mig totalt glömt bort  att det var dop i morgon har varit så mycket annat ju.  nej jag somnar Natti natti
kram

Grattis

Våran Älskade Renee som fyller år idag Din brorsdotter saknar tittut leken med dig å vi hörs snart med presenten som inte du har en aning om vad det kan vara =)


Tomas min morbror jag hoppas att du haft en bra dag och jag är glad att du sluppit snö idag =) jag vet att du inte läser detta så vilken tur att jag ringt .

Så skönt!

Idag har fanny både ätit lunch och sovit på dagis och det hade gått kanoners =) Men jag kan erkänna ett det brändes bakom ögonen i morse när jag lämmnat henne inte för att hon va ledsen utan för det bara vart så snacka om känslosam eller är det för man haft total kontroll över ett år ?

i kväll så kom min snälla vän och knacka på dörren dax för prommenad och gick gjorde vi fick faktiskt upp flåset superskönt eller som benjamin säger superskoj ni vet Björn Gustavsson  . ja ja åter till soffan

kram

tisdag och inskolning =)

En tjej vart superglad idag när vi öppnade dörren till dagis sen åkte hon kana och greja och titta på dem andra barnem sen fick jag bamsekramen när jag kom för att hämta henne. Idag får vi besök från en i mammagruppen så fannybus får skoj igen. Hehe nu hör jag nån som behöver komma upp typiskt när jag precis satt mig för att skriva.

Jag skulle vilja göra nåt skoj ha nåt att se fram emot men jag vet inte vad.
Kram

Ny vecka

vakna glad åsso sprack planerna fröken från dagis och ena frken va sjuk så vi fick ändra planerna. vi gick till linda och nova och snodde lite lunch hehe det va gott. nej nu måste jag fixa lite
kram

Köttgryta ala Lena

jaha då höll jag på glömma att kolla in här men nu ska jag sova så det blir en snabbis =)
I dag va jag hos faster lena som fyllt år och jag vart bjuden på en sådan god köttgryta ni kan inte ana Tack Lena! Min älskade farmor och syster va där med så vi hade det trevligt. f hade sovtid så dem stanna hemma . Och så har jag känt mig konstig hela dan varmt i magen hungerkänsla tryck i bröstet lite ont i halsen precis när jag ska svälja liksom inte ont i halsenont utan onnt av nåt annat men vad? värken från bröstet eller trycker när man andas går bak till skuldran . men jag har inte ont i magen utan bara varmt och hungrigt känner mig en aning illamående ibland inge skoj men vi hoppas det går över
Godnatt mina vänner kram

Man blir inte klok

f'n skit åt f-kassa m.m ena stunden får man inte ta ut mammadagar på andra inskolningsveckan och nån annan säger det får man visst men hur ska dem ha det hallå har det inte gått samma utb fy för dem ,de ska bara ställa till oreda i huvet och en massa extrajobb.
Och sen om man inte jobbar heltid måste jag skriva mig arbetsökande eller ta ut lite dagar upp till 100 % ni ser så jäkla rörigt jag jobbar ju 5 dagar i veckan 25 timmar i veckan = 62% tjänst men man får inte ta ut bara lö sön som föräldradag för då måste man ta en mån eller fre me, äh lika bra att skita i det som man brukar men blir bara så less när man försöker göra det rätt och ta reda på de så blir allt bara gröt ändå så nu till nåt roligt.

Fanny lämmnades själv idag och hon vinnkade sen hade hon gått till dörren och konstanterat att jag gått sen tillbaka till leksakerna vi hoppas det kommer fortsätta så här , för då blir jag glad. Känns jättemysko att lämmna henne till dagis ju men det blir kanon finns ju inge härligare som när jag kom tillbaka idag så sprang hon emot mig och gav mig en kram . Men klart man är orolig för dagar fröken talar om att dem bits och puttas och allt möjlig´t man vill ju inte att sitt barn ska vara ett monster eller bli utsatt för monster.
nej nu ska jag återgå till mitt
kram

Nu ska jag berätta

Efter en härlig eftermiddagspromenad då vi gick längs ån och mata ankor tillsammans med helena och orion kom jag hem och lagade maten och vet ni vad? den vart konongod och det bästa var att b och f gilla den med =) Nu ska bb göra kaffesen blir det till att fixa lite. Ja just det vill tacka R fannys älskade faster och hennes pojkvän för en trevlig kväll alltid lika kul när ni kommer =)
 Å i morgon ska mitt andra lilla hjärta operera sig fy för det polyperna ska puts väck sen får öronen lite hjälp av rör kan tänka mig hur läskigt det är att söva ner barn fy bubblan . kram på er

Dagis

En tredje dag avklarad och fröken värkar stortrivas vi hoppas att det fortsätter så ,visst kommer det komma dagar då tjejen protesterar men vi hoppas att dem blir lätträknade.  F sover gott nu efter sitt dagisbesök och hon är så söt när hon springer omkring och tittar på alla saker . Mamma är lite stolt över sin lilla tjej.

Jag längtar redan till middag för då ska det bli kycklinwok och det är mums.
Nej nu måste jag ringa andra roliga samtal så vi hörs kram

Söt som socker

Ja nu va första dan på dagis avklarad och det har gått jättebra verkligen . Fsprang omkring till alla saker men kanan var roligast bara för att man får stå där och passa förståss he he så söt. Nu är det bara en timme om dan sen ökas det på så det blir spännande. Få se hur det känns att jobba med.
idag blir en mysdag tvätta lite och så.

kram på er
















Trött nu

Uppdatering i morgon kram


Kulorna ryker

Nu är det dax sitter här och fixar lite medans bobby klär av granen idag försvinner den och med den allt barr. Fast Granen har varit bra Pappa min fick tag i en färsking lite gles men otroligt duktig på att inte barra det är nu sista dagarna och vi har haft den sen Lucia.

Vad ska man se framm emot 2009 då?
Fanny börjar dagis och jag jobba kul eller ej vet jag inte än ju.
Hoppas på att mina prover blir bra i feb mars.
Vi har ett dop på att gå på nu i januari.
Fanny ska få en kusin i Mars(om det inte kommer tidigare) en liten kille ,vi längtar =)
Jag är född 1979 i sep mer säger jag inte , och jag vet inte om det är så mycket att se framm emot ; )

Men jag vill Ha ett pengagivande jobb där jag trivs(mycket begärt ja vet)
Flytta till ett ställe där jag stormtrivs och ka bo så länge jag lever..

Kram


Soffan väntar


Fy så trött jag blev bara sådär helt plötsligt skulle kika runt lite men kan inte få ögonen att hänga med så det blir till att ruska huvudet ordentligt . Jag väljer nog soffan ett tag innan det är dax att sova för att somna  soffan är ingen hot tycker jag , så jobbigt när man vaknar och måste borsta tänder ta sig till sängen m.m. Faktiskt är gångerna så räknade då jag somnat på soffan =).

Godnatt vänner en ny dag väntar kram


Och här har vi mig .


Fredag idag =)

Ja morgonen börja mysigt med att jag och f tog en långduch , men jag önskar mig badkar .  Idag blir det lugnt B slutar tidigt så det är skönt man är liksom van och ha han hemma nu efter all julledighet. i helgen ska vi ha r men vi har inga planer.Det ser ju att vara kanonväder hoppas det håller i sig så man kan vara ute och promenera lite här inne luktar det äckligt stekos fy för det vet inte om det hjälper att byta filter eller om man ska satsa på en ny fläkt eller vad tror ni? för dettta är inget trevligt hedanefter får jag väl koka mat =).
Ja nu kom jag på en sak vi ska städa ut julen med det ska bli  skönt. Men nu ska det ätas lunch kram

Tillbaka till verkligheten

Ja idag börja b jobba och  jag  har suttit i köer med telefon först till örondr som ska ha återkoll på f som hade öronont i nov sen till underbara f-kassan .
Nu sitter jag och fundear på middagsmat nåt förslag nån?

Hehe det vart ju mycket skrivet ser jag men jag kanske återkommer när inte lillsessan drar i benet =)
kram

God Morgon gott folk

Ja nu har jag och Fanny Banny stojat omkring i timmarna två för idag vakna man 8 När pappa har sovmorgon eftersom tokern promt tortera sig att vara uppe för att se pojkarna vinna Guld eller Hehe . Men igår skulle jag få sov morgon gissa när alla vakna Kvart i nio fattar ni vilken tur jag har det var bara att gå upp för jag va ju piggelinen själv.

Idag blir det till Grannhuset och fika hos L som fyllde år 1 jan. Mycket mer än det och städa ut julen blir det inte här idag ju.

Igår tog vi en kvällspromenad till goda vänner och åt middag och sen packa vi ner Fanny i vagnen och knata hem jättemysigt i mörkret och lilla snön som finns. Faktiskt härligt att gå i mörker när man har sällskap annars är jag barnsligt rädd för the dark.

Nehep nu ska fixas kram kram

Mondaymorning

JAhap nu ska jag ut och knata lite, senare ikväll ska vi på middag känns så skönt att få komm ut ur denna lägenhet urk vad jag ledsnat på att sitta inne och bajsblöjor.

Nånting jag känner att jag vill göra är börja äta lite nyttigt och få lite motion bara för att få bort nåt kilo och känna mig pigg och glad men just nu känner jag mig blek och lite svullen jag vet att det bara jag som kan göra nåt åt det så jag ska inte klaga dett är det sista jag skriver om det för jag är jag och jag är glad hehe. Nej återkommer senare kram

undra om det funkar?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/260628/levison?claim=2nyjyspvjhu">Följ min blogg med bloglovin</a

Och min lilla stjärna


Det manliga i familjen


Film

Snart kommer nån bild ser att det behövs för att lätta upp lite=) tänkte ladda upp en filmsnutt jag gjort men hur gör man det tro ? nån? kram

Halloj

En härlig fin dag är det ju . Här tvättas det känns som det behövs ju efter dessa sjuktider .

Och jag längtar ut känns som man har varit smittad av pesten ju men om jag inte misstar mig är lilla flickebarnet mycket bättre idag ,så snart kanske vi kan komma ut och träffa folk =) Så typiskt igår fick jag sms om en fråga att komma och fika och det ville vi ju men f va igår fortfarande så kajk i magen *10 blöjor" så det fick vänta.
 
Idag har jag plockat bort försmå kläder från fannys byrå gisses va hon växer eänk så liten hon vart Ojoj all tid har sin charm och tvärtom.



Lördag idag?

Nu när både jag och bobby är hemma och röda dagar hit och dit vet man ju nästan inte vad det är för veckodag men idag är det lördag iallafall och vi mår bättre men fannys mage vill inte riktigt återhämta sig, stackars liten undra hur mycket hon går ner av alla dessa blöjbyten för dem är det gott om kan jag säga .

Haha kan inte låta bli att nämna det att min anaglar jag målat mörkt lila har släppt längst ut så nu när jag tittar nerpå fingrarna när jag skriber ser det inte så snyggt ut hehe man kanske ska prova skydda lacket med överlack nästa gång eller vad tror ni?

Lillskrutt börjar dagis snart och jag börjar jobba och allt det med blandade känslor hur kommer det att bli?
Det är så skönt med Bobby hemma synd bara att vi vart dåliga i torsdags det var den längsta dag jag vart med om hua. men iallafall har vi hunnit med nån film och lite fix men tyvärr så skulle vi vart och träffat lite kompisar men det har ju inte gått . funderar på att Fanny ska få fara till mamma så jag och bobby får städa ut julen och magsjukan innan vardagen kommer , bara fannys mage lugnat sig lite.

Så god fortsättning på er allesammans.
kram

Vet ni va ?

Idag är vi alla tre magsjuka nog den roligaste inledningen på ett nytt år jag haft *not* .

Igår hade vi det trevligt jag bobby och fanny ordnade god mat hemma eftersom fanny vart sjuk i måndags . 

kram

RSS 2.0