Gott Nytt

Här sitter jag och njuter av tystnaden .
Det har vart lugnt med bloggandet då det varit jul och jag känner att tiden behövs till annat .

Men nyår blir det på hemmaplan med magsjuk liten tjej =( fy vad jobbigt i natt vakna hon och bajsat i massor och när jag bytt och ny blöja på då kom nästa lass ,stackars liten. Men hon är tapper min lilla tjej glad och piggelin så gott hon kan men jag hoppas att det blir en spyfri kdag och kväll. Vi skulle vart hos goda vänner i upsala och avnjutit en fin trerätters men istället gör vi det bästa av situvationen här hemme lite myspys i all sin enkelhet kram på er och ett gott nytt.

JAha

snart nyår och allt känns ovisst hoppas det nya året blir kanon =)

HA EN RIKTIGT GOD JUL <3

HOPPAS NI FÅR MASSOR AV FINA KLAPPAR OCH GOD MAT

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

Grattis Love

Idag är det din dag och bara din =)

Att fylla dagen före Julafton kan inte alltid vara lätt  iallafall inte när man är liten. Folk har lite annat att tänka på kan man säga och ofta tar det när man ses blir ju inte riktigt på nåt sätt.


Idag har jag varit och tagit prover och shit va det blåste sen har jag fått chansen att gjort dagens gärning hjälpte en kvinna i rullstol som inte kom nån vart .
kram

Hoho

ni ser ju vad jag menar här är det tomt tomt och åter tomt vad ska jag skriva?

igår var jag med min syster på stan och kika lite och i dan tog jag bussen in till huvudstaden för att möta upp några vänner från uppsala där gick vi runt  lite sen luncha vi och sedan en fika på de, riktigt trevligt. Länge sen jag boa ner mig i busssätet med lite skön musik och bara titta ut i mörkret tankarna bara kommer . Nu har jag bobbsan tittat på liar liar på tv efter en timmes bus med fanny. jaha och så var det med det jag behöver lite hjälp snälla vad köper jag i present till B ?????????????han fyller på tisdag samma dag som hans far fyller 50 =) kram

fullt upp

a som ni märker så är det inte så mycket skrivande lite torka sådär eller så är det fullt upp med julinköp . och två kvällar i rad har det varit tv fritt istället har vi bakat sprterat kort m,m.
kram till er alla

två dagar

14/3-     Ja då hade vi älskade Rasmus =)

Senare på kvällen kom Ramona och mattias Renee och micke och det var jättetrevlgit båda hade varsinjulblomma med sig och det behövdes ju inte men glad vart jag Tack tjejer! Fanny hade jätteskoj med sina fastrar så hon somnade så fort


Idag 15 dec

Bobby hemma så efter frukost tog vi oss en stärkande promenad sen hem och jag stog som ett barn väntar på julklappar och vänta på posten , väntade på korten och dem kom Jippi!
Älskar kort så nu ska jag fixa lite . pepparkaksdeg nr två är gjord =) kram på er

Lucia

Ja jag va faktiskt upp tidigt och titta på luciatåg på tv men jag längtar till då jag får gå och se fanny i tåget.

Jaaaa nu har jag gardiner och snygga är dem med, Lila såklart och granen är klädd=) Pappsen va här med gran igår ville ju ha den tidigt eftersom vi blir borta i jul så man kan njuta av den ju=) Svarta och lila kulor.
Hoppas det kommer att snöa snart är ju så grått och blött man blir ju tokig. Nej jag kan inte sitta i lugn nu så jag får återkomma
 trevlig Luca kram

12i12

Vilket väder ska det inte vara snö snö snö ??
 nej ska byta blöja känner att det är dax så vi hörs igen =)
kram

Packa ner,Packa upp ,Packa ner .................

Är i f rum och tittar på alla saker hon har *leksaker*. Vi har inte tagit bort nåt sen hon kom till världen så det finns lite att leka med och inte snack om alla gosdjur som hon fått och då har hon två tre som hon älskar rästen då?
F har två kusiner på 2,5 och 7 år så det är moster vi ska skylla på eller skylla ska jag väl inte göra för det har varit jättebra har inte köpt nånting bara en popup låda går på 200 kr men det har vi spart in tack vare moster Tack Lina! Hon har även fått gunghäst som går på en 600 kr ute i handeln och vad spelar det för roll att kusinen haft den före?

Så nu packar jag undan massor så det ser lite bättre ut och F ser vad hon kan leka med .  Jag tror på att man inte ska ha allt som finns utan man kan vänta ut dem lite för att se vad deras intresse är man kan ju tycka det är roligare att komma bort om man inte har samma saker hemma.  men inte lätta att städa bort med f bakom sig jag lägger i och hon lägger ur



Så Fannys önskelista är 
Potta från babybjörn  
Gummistövlar från Pop
 och andra bra utekläder som regnställ med foder och utan
  Underställ
 lilltjejen börjar ju dagis då behövs det mycket saker ju.

                  kram

tyst

Fanny och jag har haft spaggeti och köttfärsås krig , man kan tro det när man tittar i köket . jaha fanny sover och jag får inte nåt gjort så jag sitter här och vilar. idag blir det lugna puckar hemma . skruva upp en vajer till fönstret när B kommer hem är det som står på to do listan idag.

today

Jaha idag är det tisdag och jag har fått fast ett årspänne på fanny så hon slipper springa runt med hår i ögonen . Men det är inte poppis ,nu låter hon det vara det är när ma ska dit med spännet. söt vart hon =) Idag blir det att ta dig iväg någonstarns( hur stavas det ?).Fanny får crupp av att vara hemma nu hon vill se lite nya saker. Ha en bra dag kram

Men det är ju snart

kom på att jag inte fixat nåt fint julkort att skicka .. visst man behöver väl inte skicka men skulle vara kul att fixa nåt fint på Fanny men tiden har gått till annat och snart är det ju försent .jag får ta att tänka till lite nu så jag får se om jag kommer på nåt kul . nej nu är det city akuten sen sänge

Ja just det bobban muntra upp mig med hembakt pizza och det var gott så tack Bobby

kram

j'''a dag

Fy en mångdag jag kan kasta med soporna i sopnedkastet . En dag jag aldrig  vill ska komma igen ,kan man aldrig få ha tur nån gång. Att ett telesamtal kan förstöra så mycket snacka om att bygga klossar till en liten som sen bara rivs ner hela tiden att det aldrig kan få vara helt. vad gör man för att känna sig gladare ?

Andra ljuset tänt

En riktig mysmorgon =)

Snart packar vi ner tjejen i vagnen och tar en promenad sen ska jag till farmor min som fyller år idag.
Har ni köpt färdigt julklapparna ? själv har man några kvar. så man får väl kolla lite på det när vi går ut och går . ÅH kan inte sluta vara lite avundsjuk på Glenn min bror som åkte till värmen igår och blir borta i två veckor f'n så skönt . änk att få vakna känna värmen att bara få gå och lata sig bli brun och känna hur saltvattnet gör gott en riktig hälsokur. Så ni som är i värmen ha det så bra.

nu är det lunch kram

kväller

Tilllägg: Godnatt nu ska jag sova sött hoppas lillgumma sover natten igenom . Jag verkligen längtar att lägga huvudet på kudden kommer sommna så fort (hoppas jag) jag ska bara vänta på att gå på toa så allt vatten man druckit försvinner så man slipper vakna av att man är kissnödig finns inget värre Hua.  Jesper vann ju inte synd men vad spelar det för roll är inte direkt intrisserad av programmet men man fastnar vid det ibland , dem är ju modiga, eller? Så vem som vann har mindre berydelse tycker ju att det var jeppes tur att sno åt sig rampljuset.
Godnatt
Nu är det faktiskt lite spännande i stjärnor på is . vill ju att jeppe vinner så lycka till Jesper. Har varit en lugn dag och kära b är så bakis skakis så synd om honom är det inte . nej nu ropar soffan efter mig kan inte förstå hur mycket den vill ha mig där idag =) trevlig kväll kram

Rånad

Skulle till apoteket och hämta ut medecin räknat med nån hundring men nej då 800 kostar pillerna man kan ju tro att det är knark man ska äta när det är så dyrt. Jul är det med så pengarna skulle behövas åt annat ja ja skit vare me de. Nu sover f så jag sitter och njuter av mitt kaffe och samtidigt kom jag på att jag har skrivit alla dagar utan två sen i början av okt det är väl bra jobbat i början trodde jag att det skulle bli ett och sen vart det bortglömt men icke. Ha en bra fredag här väntas bara jag och f för b ska på julgala .
kram på er


Hua

nu har det vart fullt hus sen halvtio i morse . Men vi har haft det så trevligt =) kram

så ja

hemma efter en lång dag köpt lite julklappar och så .Mamma va hemma med F så det va skönt när man gick i affärer . Det är inte kul för dem små att trängas i julhandeln . sen va klockan två och jag fick komma till doktorn hua va nervös jag va. Nu ska jag fixa lite sen sova kram


Nu är det klart

Ja det gick väl bra att ta spruta F va glad och skoja omkring sen satt B henne i knät och höll fast henne då bvc sköterskan kom hon försökte villa bort F lite med blåsbubblor det funka tills sprutan tröks in sen lite bubblor igen och f hade hämtat sig å då kom nästa ucsh vad trögt det såg ut och F min nej fy men hon vart snart lugn igen tur va de. Skönt att B kunde följa med .
Men nu sover lillsessan med plåster på båda låren ,ja det blöder ju med.  Tur att vi bor i sverige då vi får vaccin inte alla som får det ju så man får se det från den goda sidan.

Sovtime upp itid i morgon kram

Spruta.................

Snart är det dax för sprutan på lillskrutt, aj aj vad det blöder i mig att se hennes tårar komma för att det gör ont och man inte kan förklara varför. Hoppas att det går smidigt. Idag har f varit och tittat på dagis och det gilla hon så om nån månad börjar inskolningen .

kram på er.

RSS 2.0