God Morgon

Jaha så var det fredag jag och dotra min är helt ensama dagarna tre. Vad ska vi hitta på? bilen har inga vinterdäck så den vill jag inte köra med om vädret blir som dem varnar för. Jaja det märks jag och f får väl kle ut oss till jävlar eller nåt liknande och sitta och skrämma varandra och äta majskrokar och dricka nåt smarrigt typ välling. Hur ser eran hallowen ut? kramen på er

hej och hå

God morgon själv har jag ovit så illa inatt var längesen jag sov så dåligt F sov inte heller bra vaknade av  att hon ville få ny blöja plus att hon vakna en halvtimme tidigare i more av samma orsak,undra vad jag stoppat  i henne? Nej ska lägga mig lite på golvet nu och leka med fanny är inte så pigg efter besöket igår ,kanske mer rädd vad det ska visa. Ha det bra kramiz

Ipod min vän

Oj oj oj ,det var inte det roligaste men faktiskt var det bedövningen som kändes värst. Att ligga där i tre timmar var ingen hit så tack lilla ipod . Lyssnar aldrig på den men B var smart och sa att jag kan tänkas använda den idag och så rätt han hadde. Och så trodde jag att jag skulle orka gå på täby centrum sen men pyttsan gick in och vände köpte en present thats it. Skönare att sova hemma . Ska vara försiktig med att bära oj så lätt med en ettåring.visste ni att det låter som F springer runt och säger j..lar haha hörde de nu lät så kul. Nej nu ska jag vila vidare med mitt håll ja det känns så typ.Kaffe ska jag ochså dricka nej nu fick jag bråttom tjing ling så hörs vi =)

först en visning av bullarna som vart klara elva igår kväll dem ser ju så goda ut




Mobil blogg

Godmorgon kära vänner nu är jag på väg i dimman. Kaffesugen? Ja visst men fastar man så får man vara utan så kära vänner drick en kopp åt mig. Ha en bra dag kram

Tack Kim

Skulle bara prova göra inlägg i det nya nästan lite fix kvar men en god början.
Själv är jag lite stressad för i morgon vet ju inte hur det kommer kännas men jag är ju stark så jak fixart galant, som ni kom ihåg är det i morgon dax för en titt på levern =(. Jag ska nu ta en dusch och sen sova. Bobban bakar bullar rosa drömmar och brysselkex så jag hoppas han kommer i säng så han orkar få mig på gott humör i morgon *kan behövas * Ja han har fått hjälp av Jullan som är kvar och gör oss sällskap i morgon. Jag känner mig rätt överflödig när dem står och håller köket sällskap känner att en tredje person i köket fixar kaos istället för nåt gott och rosa.
Sov gott alla vänner
wish me luck

Ge allt man har men vad?

Ja snart är det 1årskalas som gäller men vad ger man sin dotter som man vill ge allt och lite till?

Vaknade och kände att nåt var fel , vred och vände på sig sen kom jag på Diskf*n står kvar och ni vet hur kul det är att vakna och man måste ta tag i sånt det första man gör =). Men men det var bara att kliva upp men disken fick vänta det var frukosttime för lilla fröken först. men nu är det diskat ,Men medans jag diska kom jag på ännu en grej ska ju till dr i morgon och göra leverbiopsi sen ska man ligga raklång i 2 timmar hoppas man är så pigg så man kan titta runt i täby centrum  efteråt. Jaja har fått tillbaka min mobil nu så kanske jag kan få inlite mer bilder . Snart kommer Jullan och hälsar på kul för F så kanske man ska ta till baket lite .
Ha en bra dag kram johanna

Snart jag lovar

Nu så sover F och B är ute på sitt jag skulle nu kunna försköna min blogg men men det finns lite annat jag måste passa på att göra men snart så ska bara försöka få till tid och mer kött på bena vad som gäller det värkar ju lite halvkrångligt. men denna är ju inte så personlig ser ju lite tråkig ut får jag lov att säga.
Natti natti

Pappadagen

Hallå på Er allisammans idag är B pappaledig *jätteskönt*.
Dagen började med att telefonen ringde kvart över 7 gissa om vi alla vakna , det var från tandläkaren sjuka tur i oturen eller vad säger man inge kul kalas att gå till tandläkaren. Men det jobbiga är att det är tredje gången första va 8 sep så tiden går.

Nåväl så blev det ingen tandläkare så vi packa ihop oss och fick B med till Familje Center , oj vad det var mycket barn men Fanny stråla av glädje. Vi missade att det var fotografering och då kommer det många som ni förstår .
Så jag hoppas f blev fin på bild . Fanny somna som en stock efter hon busat med påppa i Rutchkanan så vi tog en tripp runt stan på vägen hem då vi mötte B`s syskontrio. Vi kolla efter ettårspresent till Sebastian *så svårt' men det fixar sig..
Sen handla vi mat och snart ska jag få Pasta .
Kram kram
 

Trött och lite trött

Boar ner mig i soffan med lite te bobban och jag. Fannybus sover efter en trevlig kväll i rånäs hos fannys älskade fastrar.F ena faster hon med bebis i magen fyller ju år i morgon så vi va och förskotta lite . Gott va det med muffins och bulle det vart ju liksom lite middag för mig och B som fick bråttom efter vi lämna Rasmus . Annars har vi barat vart hemma vart ju fullspäckat schema meed Rasmus igår så det var skönt att ha en day off.

En som redan sover gott


Godnatt

Godnatt kära ni vart i stholm på tekniska museumet*hur det nu stavas* med rasmus sen åkte vi ut till mamma och pappa för at hämta fannylita .Fanny låg och skruvade det sista på rallybilen i garaget med sin älskade morbror Glenn . Glenn kör Rallytävling imorgon hoppas det går bra för lillgubben skulle så gärna vilja kolla men har ju inte riktigt tid när vi hat R  och lite annat att fixa.
Sov gott

Snabbis

Ja nu ska jag bara skriva av mig min ilska ,ska ladda upp foton för att beställa en almenacka behöver kort från syrran och liite fler ja så gör man det men va händer jo man ka bara välja en av uppladdnings ggr . Alltså dem sparas inte tilsammans utan som ofullständig order*skit var me de*.
Man behöver veta vilka kort man ska ha och ladda upp allt på samma tillfälle. En sak till det går inte att ringa .
Så nu är jag glad väntar min käravän och son från uppsala sen ska vi luncha det blir skoj.

skriver mer sen ta hand om er*som pernilla w säger i reklamen*

å underbara dag

Solen skiner kan det bli bättre=)
Morgonen börjase med fikabesök* majsan och Nora* sen fick jag medelande om att följa med till färsna , hade ingen större lust skulle ju vara skönt att vara hemma och fixa lite. Men sen titta jag på Fanny och beslöt att hon skulle få lite frisk luft . Kunde det bli mysigare två snälla barn kaffe och sol plus lite motion.

Sen va vi hem och fixa middag åt pappsen*falulåda*
Uppskattat som tur va.
det är så skönt nu är man lagom trött kanske blir till grannen och titta på sex and the city filmen ..
i morgon får jag och Fanny besök från uppsala mycket trevligt ska det bli.
Kram till er alla


Är det inte barnet som vaknar först?

Jag undrar ? Min dotter sover fortfarande som igår sov hon till kvart i ni fast hon lagt sig åtta. Så skönt för henne kan jag tänka nu när man inte ser skillnad på natt och morgon . Hon kommer nog bli en riktig morgontrött dam kanske ärver dset av min kusin J på 13 år som sover till elva om inte längre när hon har chansen.
Appropå Kusin j så är det snart lov då ville hon komma och hälsa på *mysigt*
 tänk att jag har haft hand om dem sen dem var små tiden far ju fram.



Igår va en bra dag dock vart jag på dåligt humör en gång och det vanjades middag och jag insåg att jag inte alls va sugen på blodpudding jag sa till B att det liksom inte va riktig mat *ingen sås grädde m.m* men tack B som förökte piffa upp det med lite tillbehör observera att det var jag som stekte blodpuddingen.
Idag ska jag äta nåt gott hum någon som kan komma med förslag?idag ska jag träffa lite folk på fc så Min F får leka av sig lite . Nej nu ska jag fixa mig så jag är färdig när Fvaknar.
Kram på er


Regn och bara massa regn

Jaha vet inte vad jag ska skriva mer än att det är pissväder ute så man känner sig inte manad att gå ut ,eller hem till nån .B har ju bilen=(. visst det var mysigt i morse jag vakna före trollet som låg och snarka till kvart i nio . sen hade vi så mysigt när det är tyst och mörkt i lägenheten med lite ljus när vi åt frukost.  Men nu är vi rastlösa vet inte vad vi ska göra förslag?

Jobbet igår kändes inte hundra så vi håller tummarna för nåt annat.  Att läsa eng för mig är som att ja jag vet inte men det är trögt att börja .
Nej nu ska jag fånga dagen kramiz

Engelska för hela slanten

Fanny  sover och bobby stökar i köket.Ja jag borde väl skriva på eng nu när jag sitter här och borde plugga. ska idag träffa engläraren och jag ska kolla ett jobb med så numåste jag sluta återkommer ha de bra så länge.

Äppelpaj

Nu ska här ätas paj, BOBBYS ÄPPELPAJ.!!
att så lite kan göra en glad

Söt som socker är du mitt lilla liv

Märkte att jag inte skrev nåt igår iallfall så va vi bara hemma på fm och fixa fast det märks inte men jag fick en  ide att ta ner stora garderoben från vinden igen *gissa om bobby gilla den iden=)*. Sen var vi på mat till fam på görlaslingan trevligt va det. sen sov jag gott.
Idag tråkigt väder men ett besök av min pappa va lite trevligt nu väntar vi på Ernesto skulle komma förbi och hjälpa till med garderoben hihi skruva upp den sen dax att möblera om förvaring så jag vet vad jag har och vänta mig ikväll.

TILL MAMMAS FLICKA


Det riktigt sprids ihela min kropp en känsla svår att beskriva när jag ser dig min lilla stärna  utforska världen på ett sånt underbart sätt som bara du kan.
Att se ditt leende spricka upp och visa din glugg som är så fin att bara den får en att le tillbaka *Toreskogman *. Dina härliga försök till att kittla mamma och pappa på magen trots det inte känns allt för skönt när det rivs är det så otroligt kul att se ditt busiga jag. Du kan även kittla dig själv på magen så hör jag ett fnitter drån dig vet jag vad du gör =).
Ett pekfinger som styrs överallt då allt du får syn på är för dig så viktigt att få namn på, kan inte faörstå att en sån liten kan så mycket varje dag är det nåt nytt. Att se din nu mera kontrollerande gå stil som mer och mer övergår till nåt vankandes jogging , jag behöver ju inte beräta mer när man ser den glädje du visar av att ta dig framm. Det du tycker är det roligaste är nog att bli jagad och du springer fram till soffan och försöker ta dig upp men det är fortfarande bara överkroppen som hängs på soffan, Men snart älskling så är du uppe.
´Å du är så vacker när du sover.
Jahur ska jag förklara för världen hur underbar du är det bara är så fantastiskt att få ha dig som dotter att just du kom kan jag bara tacka för Tack

snart  min lilla ljusspridare fyller du ett år . älskar dig Fanny /mamma

Välkomen Fredag

Ja nu sittar man här hör speldosan från Fannys rum ,så jag hoppas hon somnar snart så hon orkar vara glad när hon vaknar.
Jag är precis hemkommen från doktorn ,B var hemma en halvtimme Fanny blev nog lite snurrig in kommer pappa ut går mamma in kommer mamma ut går pappa . Blir bara en liten promenad sen vet jag inte vad helgen bjuder på.

tjing ling

Lunchtime

Snart är det bara att packa väskan och åka mot en annan komun mammagruppen ska träffas och luncha lite. åh det ska bli så gott ikväll mat och vin mums fillibabba. men vad är det som sker utanför fönstret Regnar det får det ju inte göra det ska ju va sol och lagom kallt *höst*.
Nej nu måste jag se tilla att fixa lite kram på er.

Titta va jag hitta i förra mobilen tror ni jag längtar tillbaks?


En och en halv

Ja nu har man varit ute och luktat på hösten så härligt man blir ju bara superglad. Så skönt att bara gå och inte veta vart det bara blir dit vagnen styr. Idag gick vi mot stan då vi var tvungna att hälsa på mormor "fannys" annars blir hon nog ledsen m vi bara smyger förbi affären utan att säga hej.Fanny blev glad. Parken varty det en runda i den var ju helt tom så parken var en riktig höjdare med hösten som utsmyckning och tystnaden gjorde det bara så fint. men när vi vände efter havspire så mötte vi ju gamla grannen me dhund och gissa vem som bvart salig både Foch Jag. Det var ju så länge sen jag såg lilla korven ,man kommer ihåg han som valp *minipincher*.
Nu ska jag söva dotter min
ha det bäst.

Tre trappor ner

Tur att det är halvtrappor annars skulle jag bli galen.. Snart ska jag gå ut och gå en sväng med Helena och son . F får till att bli lite gladare för fm har varit jobbig för henne antagligen tänderna som känns man ser ju verkligen hur det spruckit *Stackarn*.   ville äta på nya thai stället vid görla idag men B var inte sugen får ta det nån annan dag.Visste ni om jag ska läsa in eng b på 5 veckor så ska jag plugga minst 8 ,9 timmar om dan .Då vet ju fanny vad hennes mamma gör skojar ni skulle inte påstå att jag offrar så mycket tid just nu när min lilla f är så liten ojag får hoppa på den nästa termin och ta det i lite lugnare tempo.
ut i solen nu så hörs vi sen

hjälp mig att hoppa högt

Jämt ska det vara hinder i vägen för saker jag kommer på att göra. Jag vill ju plugga i januari men hur ska jag kunna göra det om det behövs eng b , hur läser man in det på en månad när det  är en sån stor kurs och man dessutom inte kan eng så bra skit var me det. Men men snart ska jag väl ha lite tur med mig hoppet är det sista jag ger upp =)

petra min trogna läsare ja visst är det gott med hembakt men bortskämd kan man bli det hehe hoppas du är bättre gumms.

Åhh jag längtar till tors då jag och en vän ska äta på ett glas kanske dricka lite vin och lite till *längtar*

Fannys säng syrran ska fixa till lite.

Kram på er.

Snygg man blev

B ledig så jag passa på att gå ner och fixa ögonbrynen ,vart ju jättebra man känner sig piggare iallafall. å det luktar hembakt i hela lägenheten *gott gott*
Snart kommer min mormor på fika så vi hörs snart igen
kramis

snart måndag

Lilltjejen har somnat ,är en trött tjej idag. Bobby har bakat gott bröd till mig idag så nu väntar te och smörgås . Har bara vart en lugn dag kom hem vid tolv och hämta b så tog vi en promenad och söndagsfika på tösses f sov hela tiden vakna på väg upp i trappan. Nej nu väntar tv natti natti

Full fart ut till mamma och pappa

Nu vill jag ut till min dotter *längtar*.  Jag och B har varit på atan och fikat ,gissa om det kändes fel att inte lilla bus med sig. sen köpte jag en tröja och en present till F*dåligt samvete att lämna bor henne*Äh hon har haft det bra med mormor och morfar fick ett med igår när hon satt i badet natti natti stod det *så söt*

hej hej kolla på stjärnor på is nu och rå om varandra själv ska jag mysa med dottern min sambon är iväg på fotboll jag med vill.

      Heja Zlatan


 mina fina föräldrar    Mina älskade föräldrar

Första gången

Nu har jag varit ute och vandrat .Ner på stan anmälde mig till engelska b hoppas verkligen jag grejart har vart jätteglad nu när jag vet va djag ville göra men syon sa att linjen är poppis så man får se om man kommer in snacka om glädjedödare. äh jag inte mer en söka och få till eng innan januari.

Sen tog det en himmla tidd på apoteket men det vet man ju att det brukar göra. va lite i parken så majsans E fick leka lite jag hade faktiskt kaffetermos med mig så gott självklart bjöd jag majs på en kopp hon hade ju faktiskt med sig mjölk till sig själv.
Nu ska jag packa åt lilltjejen sen bäe vi av till mormor och morfar där hon ska sova över själv för första gången *läskigt*

hoppas man kan koppla av lite nu typiskt att man går på penicellin eller hur det stavas ,annars kunde vi gått vidare till stan och vinat lite eller som min kusin sa gå ner och drick bendisärvin Hahaha.
kramis kramis

Fredag hela veckan lång.

Skönt med lite helg  B har pappaledigt måndagar så den blir extralång.
 Har väntat på ett paket från hm ,dem har skickat ut det för några dagar sen och det var bara några plagg närmare exakt 2 stycken ,men jag har inte fått det så irriterande irriterande men men jag hade bara velat haft kjolen ikväll men jag får sätta på mig nåt annat *synd om mig* . Förrästen skulle den nog vart förstor eller förliten med så de spelar ingen roll.
Nej nu ska jag fixa iordning lite sen så ska jag ta mig en promenix till stan för att gå på apotek och komvux sen möter vi upp Majsan med barn så tar vi väl en promenad.
Tack för mig

Mamma kära mamma

Har precis haft min mamma här det är ju trevligt att träffa henne lite. hon vart nog lite varm när lilla F ger henne kramen . blir så irriterad jag vill vara kärnfrisk men känner mig ändå lite off fast jag fått antibiotika för halsen och det var i fredags *less*
I morgon innan tolv ska jag vara på stan och anmäla mig till engelska b*svårt*.

tjing pling
 

Vad händer idag...

JA va händer precis ätit en frukost med Fanny klätt oss och har det lite lugnt . Senare kommer min faster på besök ,hälsa på fanny och ge mig min present jag fick när jag fyllde år.
Det är en sjal hon gjort och jag valde armygrön färg eller vad man säger.

Sen tänker jag lite extra på en av mina bloggläsare som ligger hos doktorn *hoppas det går bra för dig*.

Själv väntar jag på remiss för en leverbiopsi eller vad det heter man bedövar och går in med nån spruta och tar upp nåt.sen har jag fått tidtill ortopeden för mina fötter som är som dem är..

I morgon ska Fanny sova borta för första gången *spännande* . Det är nog mäst jag som kommer tycka det är jobbigt ,måste kännas konstigt att vakna och se hennes säng tom ungefär som när hon bytte till eget rum då kändes det kan jag lova från att ha haft henne inom synhåll i 6 mån så va rummet tomt .tur att vi har vår söta R här som vi har en gång i månaden så F får flytta in till oss dem dagarna.

Vad mysig det var när man vänta på storken



Kram på er!!

Vad blir det för mat?

Sitter här och har redan blivit trött och hungrig och över allt det en förbannad huvudvärk. ja jag har druckit vatten nästan hela tiden . Skulle göra nåt med ris men vad det är bara hos mig det sitter fast  för mat finns. B slutade fyra men ska bowla efter jobbet så motivationen känns på top*not*. Jag ska iallafall ta min söta lilla tjej som går runt och tultar och ge henne lite mat.

Idag har jag

0 lekt med fanny
0 Diskat
0 vilat med fanny

Skulle vart ut och fixat några grejer men det blev till att va kvar hemma och fixa lite här och lite där.

Nej nu ska jag  gå och få lite energi känns som iglar har sugit ut allt ur kroppen helt matt

kramis


God Morgon

Ser ut att kunna bli fint väder idag =)

 Innan jag gör nåt annat och innan jag skriver här ( försent ) så ska jag brottas med disken .Vi har ingen diskmaskin förutom Bobby som agerar diskmaskin men jag kan inte gå hemma och se de. Vi hade Bobbys bror på middag sen vart det att man sköt upp det synd för mig.

Jag hoppas att posten kommer snart så man kan gå till kryddan och hämta ut ett paket.
 
Nu börjar nedräkningen för ettkalas fanny vart elva månader igår . Tänk bara att nedräkningen för trettio ska börja , men det är långt kvarkors "på fingrarna"

Nej nu ska jag gå att ta itu med dagen ha de bra alla  ni.                                           

                                                                                                                                 
                                                                                                                     


Mammas ängel


Trött

Så trött på allt vad jobb heter hätr är jag 29 år och vill jobba men varför finns inget jobb till mig.?
Jobbar bara 62% men va är det .Hur gör man för att byta riktning och kan tänka sig allt möjligt bara man får tiden att lära sig .En del bara öser det jobb över men vad gör jag för fel som slavar åt komunen utan ett tack f.n nu måste jag ha ett nytt jobb. Är det nån som har ett förslag? Så hjälp mig gärna. Ja jag vet måste ha tur att nån läser detta nu ochså .
Kram på er .

Morgonstund har...

Ja va brukar man säga guld i mun.  (Hoppas på en bra dag)
Så skönt kunde inte sova så efter att vridit och vänt på mig gick jag upp.Det hösten för med sig är ju att det är fortfarande lite lagom mörkt och det är faktiskt lite mysigt att sitta här själv utan nåt att tänka på.
Ja man kanske inte kan sitta så länge man vet ju aldrig när lillskrutt vaknar och då är det full rulle kan man säga, . man kanske ska ställa klockan på ca en timme innan hon vaknar så man hinner med lite filosofi på morgonen.

Idag ska jag tillbaks till jobbet för att prata om min fortsatta tjänst ska ju börja jobba snart "allt för snart".Hoppas hon har nåt att säga så man kan vara glad och känna ryggsäcken lätta.

Dottra får va hos Linda som bor inärheten så jag hoppas hon ahar en väldigt god lunch när jag kommer illbaks =)

observera att jag brukar ha en förmåga att ha mycket stavfel.

                                                         

Vill ha pengar...

Fy fasen va hos en vännina hon visa oss ett boende och vad gör vi ringer mäklaren och får komma och titta nu idag för att vara exakt kvart över två och det var ju som man kunde ana intressant , men det kostar "kostar mycket" men vi ringer banken och ett lånelöfte ligger på ruvning hoppas det godkänns. Håll alla tummar snälla ni !! Fast man ska ju inte förköpa sig så man inte har råd att leva.

Hej hopp nu måste allt med mat fixas och telefonen stirrar på mig eller den glor tillbaka för jag passar den hela tiden för jag vill att den ringer.
hörs snart.

Godmorgon kära ni

Så härligt att få vakna upp till lite sol .Känns lite mer utmanande att gå ut på en prommis när man ser en fin höstdag utanför fönstret istället för ja vad det nu är en blandning av blåst regn dis m.m.

Hoppas det fina vädret håller i sig!

Nu har jag varit uppe ett tag äntligen sitter jag med kaffet "gott" en dotter tar sin lilla tid på morgonen och det är kul finns inget härligare med en utsövd tjej som studsar upp på morgonen hon borde lära sin pappa ,ja han sover fortfarande eller vänta jag hör nån som kommer upp han såg nog vad jag skrev.

Han brukar faktiskt vara uppe med tuppen som man brukar säga .

Nu ska jag nog gå och fortsätta dricka mitt kaffe och kanske göra dottern sällskap med att titta på teletubbies "e de" åh man får inte bort deras röster från huvudet men det roliga är att dem små varelserna faktiskt tycker de fyra färgglada hoppande sakerna är fashinerande att se på.
observera att min dotter bara är elva mån och kan sitta still i   tio min  , jag skulle bara prova se om hon gilla det och det gjorde hon ju så nu får man visa en snutt då och då.   

 

Ha en fortsatt bra dag ,nu ska jag fortsätta med min.


Är det nån som vill designa min sida?

Precis när jag fått till det ska här sovas ögonen känns som om jag tittar ut ur tjocka flaskbottnar.

Snälla om nån kan hjälpa mig att få till denna sida snygg, jag kan ju inte =( Hur gör man? Jag vet ju vad jag tycker är snyggt och så men kan ju inte detta med koder.. nu ska jag ha tur att nån läser min blogg plus att den har nåt förslag på hur min sida ska se ut!

Godnatt alla ni

I morgon presenterar jag min familj = )

  liten förhandsvisning


RSS 2.0