Jättemånga läsare här kul att ni hittat hit !

Nja kanske va jag lite ironisk hehe mitt skriveri är ju då inte så intressant man kanske håller inne på en del privatsaker en sak jag lärt mig att man ska göra för att få ha lite kvar . och sen kan man ju välja vilka som ska veta vad . fast ibland kan man nog läsa mellan mina rader vad som försigår hehe. 

så med det och mina stavfel säger jag godnatt

kram

Påsk påsk

Långfredag börja med besök hos Fs faster Renee och hennes mamma Tea där hon fick ett påskägg =) sen vad det bara att ta det lite lugnt städa lite och så sen tog vi oss en promenad till våra vänner här i norrtälje för att grilla lite skönt med vänner som har hus mitt i stan med tomt så det känns som landet . Å gott va  det med mat.

lördag kom Fannys mormor och morfar med påskägg på morgonen jag och bobby fick det med lite godis lotter och blommor. sen baka bobby piroger sen drog vi till hallsta och va hos syrran dit bror min ochså kom så vi hade riktig syskonträff. Vi grillade och Fanny fick mer påskägg det ena med en kyckling och hink och spade det andra med nån rolig kattgosdjur. vi sov kvar så vi va ute i två dagarsträck.

Nu ska vi titta efter skor åt fannybanny och ivänta en ny jobbarvecka =)


kram

M å n d a g <3Idag vabades det igen känns ju väldigt kul att ringa jobbet Not dem får ju enatt känna sig värdo men jag vänder påt och tänker inget är mer värt en f och att hon ska må bra . 
Solen sken iallfall så jag kände mig som att jag skolka när jag faktiskt tog tillfället då fanny skulle sova att lägga henne i vagnen och gå ut lite de kan ju inte skada eller? hade jag bott ihus hade jag garanterat haft vagnen ute på tomten det är ju inte så att hon är febrig snarare halvt magsjuk eller nåt konstigt hade feber och världens hosta förra veckan som nu övergått till en dålig mage .

nej nu till nåt trevligare

Om en månad så är det uppåt som gäller spännande va ju så länfge sen jag flög.

nu ska jag krama om bobby lite kram

Sängen nästa!

ÅH nu är jag trött och hängig konstigt när dottern hostar en upp i ansiktet men det är inte så lätt och va liten och inte veta att man kan hålla för munnen.  Iallafall har det varit kanonväder och F har fått rått om sin faster som har kommit hit och hängt i helgen =)
Förlåt R för allt snor och host hoppas du håller dig piggelin.

Vet ni för första gången ska vi till London riktigt kul jag längtar ! nej f'n nu orkar jag inte skriva mer sov gott
 kram

RSS 2.0