kusinvitamin

Så glad man kan vara igår föddes en helt underbart söt liten kille en kusin till fanny =) Milo Elias ska han heta.


Ett försök till inlägg =)

jaha vart ska vi börja just nu sitter jag här och det känns som nån står och trycker ner axlarna på mig ,trött kanske ?

Förra veckan slet vi ut Fannys lilla krypin eller rättare sagt tog ut möblerna .Japp nu ska den fula   tarracottatapeten bort och in med lite   ljus så jag och en vän som man kan kalla vän som offrar tre långa kvällar här hemma hos mig i Fannys rum,fast hon har en go liten familj hemma hos sig det kallar jag vänatt nån vill göra nåt för en ,sällsynt.
 Det ända hon har fått hitills är lite folköl hehe men jag lovar den folkölen var god när vi hållit på att måla det lilla rummet för att sedan titta vad fint vi gjort. Rött och vitt vart temat och en svamp riktigt gulligt på ett retro sätt ,kan uppdatera bilder sen.   Förövrigt så fyller min vän år idag GRATTIS!

Jobbat har jag gjort nu i tre veckor och det har gått bra men det känns som man inte vart borta nån gång den dystra stämmningen ligger kvar precis som då =) så in med lite glada miner hörni !*tur att jag kom*

Bobby har provat eller prövar detta med vab lillskiten va dålig för två veckor sen och nu i lördags då jag och bobban skulle ut och hit på nåt skoj så lag hon av en spya precis innan lunch då vi skulle skjussa ut henne till mormor sin . hehe vår vanliga tur observera att vi bara haft barn vakt kvällsoch natt tid en gång fråga mig inte varför bara blivit så, så vi kände att det var dax nu men pyttsan tycker att sjuka barn hör hemma bäst. allifall är det inte magsjuka utan den höga febern hon kräks av . men mysko är det . så lilltjejen är småkrasslig fortfarande liksom pappa sin pricken på i va nog när jag kom hem till två sovande klagade på ont i nacke och armar fryssen ja ni vet allt så jag trodde inte jag skulle orka jobba men det gjorde jag .

Idag har jag gjort världens goaste ost och skinkpaj med broccoli men bobby åt fil omtänksam kille hehe.

jaha mycket mer skit skriver jag inte .

kram

Återkommer

Vet ej när men när allt känns rätt

klockan går .

Oj va ju ett tag sen kan man säga några dagar iallafall =)  Allt har bara varit lugnt jobbat en vecka nu känns som jag aldrig har varit hemma . Dagis funkar bra fast det var den obligatoriska vabben första riktiga dan då donnan hadde feber och så men nu har vi hunnit varit på dagis i fredags var hon lycklig då det hade bjudits på tårta .
men igår ramla hon och slog upp läppen eller rättare sagt tandköttet stackars liten så på måndag ringer vi tandis.

helgen har vari6t lugn men ändå tusen grejer I fredags va vi hos bobbys kära moster och åt en kalasgod middag tack Johanna Magnus och trion i killar. Lördags rev vi ut fannys rum ska ju målas lite nu tur att man har snälla vänner som ställer upp känns jätteskönt.

Nu ska jag fortsätta diska
kram

Madde - har du en mail eller nåt så jag kan skriva till dig känns som jag ska svara dig lite så inte allt är så missuppfattat kram.

Hon är ju för skön denna brud


Tjoho

I morgon är dagen då jag ska ut i arbetslivet igen . Hoppas man får sova inatt för Fanny har fått allt på en gång i torsdags vart det feber för att senare på kvällen fortsätta med spy sen är fredagen rätt lugn lite varm mot kvällen kommer snoret och jag tänkte precis tanken skönt ingen magsjuka för då skulle ju bajset komma vips så kom det men inte så som förra gången hon va sjuk . Lördagen vaknar vi pigga för fanny sover bra men fm va hon en klen lite tjej som va varm men efter lunch är hon pigg och på bajsfronten är det lugnt men matlusten är ju lite låg men hon får ändå i sig mat ffrid och fröjd efter en fartfylld kväll lägger vi henne för att efter en timme höra henne hosta så att ohon spyr skit ochså stackars liten blir ställd i duchen för det hade kommit bakvägen med men tappra lilla tjejen försöker se det från den ljusa sidan men tittar jag henne i ögonen är ju hon alldeles röd och gulkletig och natten vart det att gå upp två tre ggr för en vatten fylldblöja och så denna hosta hade henne sovande på bröstet halva natten .nu har dagen forsatt lugnt maten har kommit i och endast en blöja som va bara snor hum mysko kanske inte hade nåt annat att få ut man kan ju undra om det kommer ikväll allt och att man luras av att hon är pigg  . Bobby vabbar i morgon och så får vi hoppas att fanny  får komma till dagis snart.   Till nåt trevligare Jag ska snart börja ett nytt projekt i nåt av rummen får se hur det blir .
kram

RSS 2.0