Utan Tak

Jaha nu så var dagen här då vi inte har något tak över huvudet. Bobbystackarn har slitit som ett djur för att få allt tomt. Tack Danne att du har hjälpt oss med allt.

Lite konstigt känns det att bo i en resväska alla prylar man äger är i säkert förvar . Ska bli kul att återse dem nån gång.

Nej nu måste jag plugga lite , det blir dåligt med sånt men det kommer kännas skönt om eller när jag får godkänt på eng b.

Snart ska det komma lite bilder här om jag har tagit med mig kabeln för att ladda upp.

Men vad har vi gjort dem senaste veckorna då?
Jo vi har varit till furuvik över dagen avslutades med fika i öregrund.
Vi har packat och packat.
Pluggat .
Vi var på american car show och fanny va så snäll hela dan och gillade bilarna.
Min vän har fått en  dotter.

Vi har haft besök av fannys faster .


Ja det var lite .
kram

Älskade Farmor

Idag har vi varit och besökt min älskade farmor ,gissa om en gammal tant vart glad=)  Fanny älskade kissemjau och stog och dansa av lycka.  Vi fick oss fina rosor hem med från farmors rosbuske =)

Pappa Bobby tog tillfället i akt när det blev uppehåll och stack ut och golfa.Han är ingen golfare det är bara lite då och då .
hehe hon är ju för söt nu ropar hon efter bok för att sätta sig på pottan å det är inte mig hon lärt av .  

När det är regn kan man göra mycket roligt

jag har
tittat två filmer var år och dar sen jag såg en film
vart i uppsala på nya ikea
fixat hemma
kul allt låter va .

Ja semestern fortsätter med nya äventyr =)

kram

20 månader idag <3

Mitt lilla hjärta har blitt 20 månader idag trallalala La . telefonen ringer oh en nyhet har dykt upp får skriva om ett tag igen
kram

5 juli och semester

 det är snart dax för att krypa till kojs å det är så skönt att få gå och sova å veta att man slipper jobb. Jobb vad det ja ,börjar ju v 32 men vet inte vad dem hittar på att placera mig , visst är det sjukt jobbigt att gå och ha sem å inte veta vad som händer. Men vet ni vad Jag skiter i det orkar inte tänka och oroa mig vet ju att jag har jobb, det jobbigaste är om det blir med nåt man inte känner sig bekväm med .
 Jag har sökt skola och nya jobb till höst så vi får se om det blir nåt med det.

Bobby och jag har lyxat till det med lite god sommardricka så här på kvällskvisten det gjorde vi iochförsig igår med , nej inte har jag blivit påvärkad av de det här handlar om en flaska bacarrdi brezzer hehe. Det var faktiskt min syster som lura på mig det när jag och fanny va i hallsta och semestra i två dagar  så jag va tvungen att köpa hem några för att fira Bobbys sem. Så skönt vi hade det jag och fanny poolbad ,serverad mat och sol . Fanny åkte vattenrutchkana en liten kana vi ställde ner i poolen ,riktigt kul. Naturligtvis blåste vinden så holmens gav sig till känna men man blir van =)

Sitter och fnular på min big day "30" om jag ska fira eller inte . Har ni nåt roligt förslag ?

Nej nu sova och imorgon ny dag och nya tag
kram

4 JULI

Och bara några veckor kvar sen ni är det nya tag på olika fronter hoppas jag. oj nu blev jag så där jobbigt hemlig men men jag har ju inte så många läsare så det är ju mest för mig jag skriver men om nån läser min blogg så kommer ju lite uppdateringibland snart kanske jag får ett jättryck att skriva igen va ju duktig ett bra tag förut =)

Kim va säger du ska vi hotta till bloggen lite kanske en bild eller så hehe?

SKönt att ha semester men tråkvädret börjar nu hoppas det blir bättre.

Fanny har precis somnat efter varit ute och jumpat vattenpölar ocn vart blöt hela hon men hon älskart och lilltjejen pratar som aldrig förr.

kram så länge

RSS 2.0