En sådan här morgon igen..........

Ja fanny sover här sitter jag Hostar och hostar blir tokig snart . Idag ska jag Påskpyssla med barnen det ska ju bli mysigt bara jag slipper blåsten jag skyller på den att jag hostar. kram

Blåst

ja det är nog det värsta jag vet Blåst , fy vad man fryser.

Stängde på jobbet idag sånna kvällar går så fort. Snart dax för sängen.

Fanny fick en potta igår kväll och redan hunnit kissat tre ggr och bajsat en gång i den ,diktig tjej .

Ikväll har fannys faster vart här och busat med henne riktigt kul att se fanny på de gladbusiga humöret.

Hehe skriver i en reklam paus ¨å nu börjar det kram på er =)

Morgonblogg har guld i mun

Eller har den det? Själv sitter jag trött här och väntar på att Donnan ska vakna just nu hör jag bara hennes tunga andetag i rummet brevid , Hon är en riktig sovtjej som behöver sin skönhetssömn och det skulle jag me behöva om man tittar sig i spegeln ett blekt ansikte och trötta ögon e det man ser hehe. Undra om F är inne i en växperiod nu först så äter hon mycket fummlig och ramlar tänder på väg det är ju inte nån liten girl man bara går och bär omkring nu dkulle vara kul och se vad hon väger.

Nåt mer skoj är ju att lgh ser för jävlig ut dem skulle ju dra lite kablar för att husen ska ha telia fast vi är bundna på annat i två år så oss hjälper det inte men allifall så nissarna som gjorde det kan inte vara spec nöjda.

Nej frukost va kram


Snälla snälla snälla

En härlig söndag = ) precis varit ute och busat med F man ser verkligen hur ungen älskart destomer dåligt samvete får jag att man inte är ute mer . Men nu så är det ändring på det igår gick hon en långprommis ochså vägra vagn e hennes nya grej. 

 Kan inte annat än att säga att c a ugglas låt var den bäste men hela grejen är ju så irriterande men ändå kollar man på skiten konstigt de där eller så är man svensk och ska ha nåt att klaga på =)

Nu ska det lunchas och inväntas kusiner  kramis


Å så liten å så söt

Idag åkte vi för att träffa Fs kusin som är två vecor å jag visste ju att han skulle vara liten men inte så liten gullplutten. F daska han lite i rumpan och klappa han lite fint så söt . Hon har verkliga fina fastrar den ena såg lycklig ut idag med snygga jeans så du kan gissa vem det är =) .

Ikea today kl fem rulla vi in och köerna till kasserna fylldes på men lagom att ta slut tills vi kom fram sedan till fam Wallster/Joelsson för att få i f mat innan hemgång sluta med att vi fick finmiddag med tack vänner..............................


nu är jag hemma och trött kram

Tack för idag Renee

Inte så mycket att skriva förutom att sjukdommarna överlappar varan just nu sprucken trummhinna! hade ochså en underbar lördag med kära bobby då vi hade en heldag med mat bio och öl .TACK Moster Lina för att Fanny fick va hos dig=)

Tack Faster Renee som va här idag och fastra sig lite sånt gillar vi .

kram

RSS 2.0