ner och upp , upp och ner

vad gör man man ska ju sova inte springa upp hela tiden ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vad gör man hur får man prinsessan att slappna av och sova ? all energi går till att sägaa år henne. kan ju inte ge me sig hela tiden man ska ju vara konsikvent det är jag som bestämmer .

vart en bra helg och trevliga utflykter. fick äta jättegod mat hos mamma igår va det bästa jag ätot på länge kött och bakade rotfrukter i ugn låter väl tråkigt men det var smaskens .

kram

Ok nu var det dax

Bomben har utlösts (lite ) som jag nämnt tidigare har jag bara väntat på att nån ska blisjuk och bestämde mig för att sluta med såna tokirer och njuta av dagarna man är frisk istället.
Men allt prat om svin hit och svin dit kraftigt manfall på mitt jobb på Fannys dagis kan man ju inte fundera på annat .

Fanny har hostat en del i tre veckor och jag ha vart hos läkarn men hona va frisk. Hon är pigg och får sova på nätterna men så fort oon stojjar eller nån gång hostar hon .
 men igår kom lite snor och idag när jag kom till dagis va hon hyfsat pigg en anings varm kanske och då sa fröken att hon tyckt det vid mellis så när vi kom hem så hafde hon 38.2 och såg lite ynklig ut men hon åt mat och drack Hennes mormors svartvinbärssaft 8 en hel del) ska vara bra att dricka sen satte hon sig framför alsons åberg. Men efter vällingen vid 7tiden vart hon inte trött nästan tvärt om och hon kom aldrig till ro förns 10 , Kall kändes hon med och inte alls febrig ?

Så min frågan tjejen som brukar somna 98 procent mellan 7 -8 varför kom hon inte till ro.

Brukar man kunna kännas kall om man är sjuk eller har man tur att det kanske bara va en superturbo feber som fr förbi va tror ni?

Vi får se hur hon mår i morgon för hemma ska vi va .

kram


Söndag i gult

Åter en tråkig grå dag , fy lite solsken tack =)  

Nu har det börjat sprida sig en ljuv doft här hemma , det är nämligen lussebak på g . Saffran kan vaar en av dé godaste kryddor jag vet men ochså den dyraste . Kan ni gissa jag trodde elva det va fel fel fel fel 36 kr påse och det 0,5g oj oj hur många går det åt i en deg kan man undra två st så ca 70 kr för de som hittat .

Men så skulle jag ju stryka fannys gardiner som jag skulle gjort igår och va  ser jag ett hål f'n för postorder.

Nej plikten kallar hörs snart kram

Hej och hå gråa dag...

Mina två favvosar

Jaha vart ska man börja ? allt känns så rörigt hemma så man inte vet vilken ända man ska börja men det är så lite som krävs för att det ska vara fint.

Dagen började med inte allt för goda scones . Sen bar det iväg till bibblan och ett hemligt uppdrag .....
Väl hemma så intogs det lunch Fanny fick sova lite och rasmus passa på att spela lite vädret värka  inte vilja att man skulle hitta på något ute.

Jag vart lite kreativ och pyssla lite fast nu ska det gå över till Middagsfix och städa , kaske stryka dem där gardinerna .

Å jag känner ett starkt måste att gå igenom kort på datorn och framkalla och fixa julkort men det är en sån där sak där jag inte vet vart  jag ska börja .

Nu blir det bara blaj här så jag återkommer

kram

Alfons Åberg

Alsons är det som tjatas på här hemma =) han är ju riktigt söt ju.
Ja idag har det jobbats sen hämta jag rasmus som är här i helgen ,mysigt mysigt.

Pissa blev det inte lika nyttigt men ibland så behändigt. vart riktigt sugen på att bara gå på stan och schoppa kläder va ju ett tag sen så något nytt vill jag ju ha.  Fick paket  från Halen s idag trodde man skulle bli nöjd men nej kändes ju inge kul. Det var meningen att det skulle köpas gardiner till Fannys rum men det var lite för korta tror jag ska hänga upp dem och kolla. sen va man tvungen att handla för minst 300 för att det skulle gå att beställa , bara för att gardinerna va det 50 procent på så jag tog två svarta bordstabletter och dem va för glansiga sen en tunika till fanny den va ju helt ok.
'


Nu blir det fredags mys

kram

Bättre sent en aldrig.

Fattar inte varför jag sätter mig vid bloggen när jag ska sova.

Idag har varit en bättre dag en dem två förgående , det känns skönt.
Men väntan på om Fanny eller nån ska bli sjuk släpper inte va f'n ska jag gå och tänka så blir man sjuk så blir man så njut av dagen istället Johannalevison . Det känns så bara för att det känns som alla är förkylda och snack om svininfluensan och vissa fall här i närheten.

Så nu ska jag tänka positivt =)

Har varit hos min vän och fikat och det var himmlans trvligt.

HEHE HITTA EN BILD FRÅN fANNYS GAMLA RUM SOMMIN VÄN MÅLAT ÅT HENNE, SÖT VA?
KRAM

Tredje dagenHehe ser ni jag lyckas hålla dett aktivt hittils få se när det bryts , nån dag emellan får det ju va men en månad då kan man inte kalla det blogg visst ?

Svininflensa och svininflensa och vaccin och allt vad gör man vågar man gå ut vad ska man ta sig till är det så farligt ? vARFÖR INGA BRA SVAR ÄR MAN SÅ NOJJIG SOM JAG SOM JÄMT HAR BESLUTÅNGEST ÄR INTE DETTA MIN GREJ JAG VILL GÖRA DET RÄTTA ................... OCH VAD ÄR DET ?

Nej nu lämmnar vi det.


Jag sitter vi datorn i gäst/rasmusrummet och bobby bakom och fixar med hemjobbet så vi har det riktigt trevligt på vårt kontor hehe......

Mina tre önskningar är ett syskn till Fanny banny
Ett vädigt trevligt och bra betalt jobb viktigast är att det är ett bra jobb .
Det tredje vill jag tänka på innan jag säger nåt så inte anden gör nåt förhastat skulle ju va typiskt mig att slänga ut mig typ godis och sen ha en stor påse här och redan må illa =)
Åerkommer om det.


JAg kan ochså avslöja att det finns dem jag är riktigt irriterad på som bara skiter i saker och ting , Att en liten tvååring ska få sota för det .Man kan väl iallafall visa att man bryr sig men till slut går det för långt och då finns det inget att hämta .


Nej fy vad klockan går, kram

Hej igen.

Sitter och skriver med trötta armar känns i lederna , kanske håller på bli sjuk, Vill inte !

Har bara degat i soffan efter middagen gjort en marängswich för att muntra upp Bobby när han sitter och gör hemjobb .

Fick korten på fanny från dagis snacka om att se ut som stora tjejen . Nej fy sjutton nu måste jag sova och hoppas att det jag känner är på väg bort =(


Grattis t5ill Faster renee som greja körkortet , nu ska köras eller hur Renee , du är ju bara så grymm som grejjat det. själv har man haft sitt i 10,5år snacka om gammal kärring.Ha det bra  kram johanna    

Nystart =)

Hallojsan nu var det länge länge sen , nu ska det bli nya tag eller hur vill ju att dem få som tittar in ska kunna få ta del av nånting.

vi backar två dagar

7 November - Det är sant man jag är nästan tårögd när jag tänker på detta datum . Tänk att 7 november skulle bli den största dagen i mitt liv jag nebar den största . Att äntligen få se sitt barn ha sitt barn i sin famn se den ubder´bara lilla tjej med det kolsvarta håret och mulliga armar, ja blå va hon med men så vacker <3  Att först vara helt säker på att vara barnlös till detta är så stort att det inte finns ord .

I förrgår fyllde fanny och det var hon väl medveten om =)  jag leva jag leva hura hura va det hon sjöng till sig själv efter hon hört mamma och pappa sjungit den då hon blåste ut de två ljusen ur limpsmörgåsen. Frukost på sängen va väldigt roligt. Och så fort det plinga på dörren så sprang hon dit och visste precis vem som skulle öppna paketen.  Det vart ju väldans många och fina saker av oss fick hon en bok en liten moppecykel ( det va det hon önska sig ) och ett par vinterskor.

Att se sin dottes ögon tindra gör en så stolt nnu förstår jag vad man menar med barnens julafton hehe det gjorde jag inte innan för då ville jag ochså ha julklappar men nu är det mycket roligare att se fanny glad.
Dagen flöt på jättebra    

Titta så man växer det är ju inte riktigt klokt . Första bilden dagen då fanny föddes andra bilden Fanny ! år och den sista två år allt 7nov, Å jag bara älskar henne min underbara tjej.   Jo jag älskar ju min bobby med såklart och mina älskade syskon och syskon barn jättemycket men nu tillängna jag dessa dagar åt Fanny .


                   
                            
.

Nej nu så är det sängtime sen kommer mer inlägg i morgon och kanske nån mer bild =)

Kram johanna

RSS 2.0