1:a Advent

Hallå har ni tänt det första ljuset?
Idag blir en sån här mysdag då jag ska äta lussebullar, det är gott

Hittade precis påsen med små bebisstrumpor tur att R`S bebis snart tittar ut så strumporna får värma ett par söta fossingar. Jag längtar tills dagen hon ringer och talar om att det är klart Men vi vet ju redan att det blir en go liten babyboy .
I morgon är det dax att titta på dagiset sen får vi se om Fannys Två Fastrar Ramona och Reneè kommer och busar för det gillar Fanny

På tisdag är det dax att träffa doktorn och få svar på den hämska leverbiopsin =( hoppas att det är bra. Lite synd är det om mig som fått/får gå igenom detta för mann är lite rädd man vill ju trots allt att kroppen ska hänga med ett tag .

Nu ska jag fika med min Pappa som kommer min syster och Emil kommer ochså det är trevligt =)

kram

irriterande

Jag va på ikea igår skulle köpa fästen och naturligtvis så räknar jag fel så jag köper ett för lite . Så ett fäste för 29 kr kostar 95 kr i frakt att skicka hem åhhhhhhhhhh men vem orkar köra framm och tillbaka till uppsala igen. Men jag får annars va utan gardiner .

håller på att tänka på vad det ska bli för julkalappsinköp ha det så bra så länge.

vet inte vad jag ska skriva

Ha en trevlig helg se om det kommer nåt mer inlägg idag kram på er

27 november

Gx   m m                                                       u +           bj     hhhhhhhhhhhh|   n nb   m  en hälsning från fanny som ochså vill blogga.

Jag ska börja att gratta 2 stycken som fyller år idag och det är min älskade helt underbara moster som för det mästa är glad ja nästan den gladaste människa jag känner.
Och den andra är min lilla kusin isabell som blir 2 år idag Grattis till er.

Igår hade jag en sån trevlig kväll som jag inte haft på länge jag hade en kompis här och vi drack glögg åt lussebullar och tova, ja det är sant jag tova lite det var jättekul mycket roligare än vad jag trodde men det var lite terapi som att sticka i en voodo docka . Ja glöggen hade alkholprocent i sig så man vart varm ochså sen fick jag smaka julens första knäck som hon hade med sig .  nej nu grinas det här ha det bra kram

När mörkret faller

Ja då börjar man bli hungrig .Jag är jättehungrig och jag vet inte än vad jag ska äta B har ingen bil till jobbet så han får rätta sig efter skjussen och då blir det 20 min senare ,typiskt.
F trippar runt med finskorna och plockar med sitt får se hur långvarigt det blir hon kommer nog vara fröken gnällspik hela kvällen för hon har ej sovit länge  . själv ska jag få lite kompisbesök av helena så då blir det till att glögga =) Nej nu går jag snart och skåpäter av det som finns och det är inte mycket hehe .När jag är så här hungrig så tänker jag på en god tallrik med kött potatisgratäng med beasås eller rent av korvstroganoff , lassagne åhhhhhhh vad jag retar upp mig nu tänk att få gå ner på kina och sätta ig kanske en kall öl eller till på g ellerglaset med ett gott vin till den goda maten . Nej ett julbord skulle sitta bäst där har vi det .

vet ni vad medans jag suttit här så har klockan gått och bobby kommer snart .
kram

snö idag igen

Precis tvingat i min dotter medecin, känns ju sådär faktiskt jobbigt när dem inte vet varför dem ska ta den. Men förhoppningsvis blir hon bättre av den . 
 Nu är alla adventsstakar framme lite tidigt men i samma stund så kan man ta det lugnt i helgen som kommer. Nej nu ska jag ta hand om fanny hör att det är tyst i hennes rum , antagligen haar hon tömt en låda och tycker hon är jätteduktig =). Kör lungt om ni ska ut på vägarna .
kram på er.

stök

Vet inte vart jag ska börja allt känns bara som blä. vill göra fint hemma till jul men jg får inget grepp på de blir galen. Den här dagen är lugn ska till coop sen och handla en julklapp jag sett =) Annars sitter jag och fryser och ätit dem goda lussebullarna B bakade igår .kram på er

Pepparkakor a la Bobby och Danne


hej å hå

Jaha halva dagen gått igen och vad har jag gjort?

Frukost och godkänt dagisplats åt Fanny. Varit ut i härliga vädret för att ta prover,tur att man bor nära så man kan gå vägarna är ju inge höjdare. Fanns gudfar kom hit arbetsklädd men bussarna går ju inte så det vart en kaffe hemma hos fam Rasmussen Levison istället.  Tänd lite ljus nu och mys kram på er

Yrväder

vår dag har varit jätteskön .

Vi sov till tio över nio hela bunten sen va det frukost .
Vid elvatiden tog jag och rasmus promenad i härliga snövädret och sen va bvi ute och lekte när vi kom hem så fick vi våfflor som bobby gjort mums. Sen gick jag och rasmus och kolla på bio Madagaskar 2 de va jättebra ka jag medela,"jag skratta hela dagen hahaha" Promenaden hem va jättemysig då snön föll och mörkret hade infunnitsig . Nu ska jag be bobby plocka ner julstakar från vinden så jag kanske kan mysa till det lite . Sen måste jag nog kolla ensam mama söker.


Här kommer lite bilder

Hej mitt vinterland

Känns skönt att man faktiskt är piggare idag och efter min och R promenad till flygis i snöyran så vart man som ny hehe efter att suttit inne ett tag.

Men Fannyliten vart sämre fick tillbaka febern och hostan sitter i så Pappa B gick ner med henne till Jourläkarn och det visade sig att hon har öroninflammation *hur det nu stavas=)*. Så hon fick lite medecin och en hostmedecin så vi hoppas att detta hjälper nu.
Nästa förkylning ska jag sätta in näsdroppar i tid så det inte tjockar igen och trycker på öronen =(

Lussebullar vart det bakat idag Tack Bobby .
så nu är det kaffe och lussebulle vid tv ,

I morgon vill R ha snöbollskrig med varm choklad och filmmys efteråt , en årlig tradition kan jag till lägga men vi får nog skjuta upp det till nästa gång eftersom det är lite förkylt.
kram på er

God morgon

Jag förstog det hörde liksom det på bilarna utanför så när B kom in med F och skuller berätta att det snöat så hade jag räknat ut det redan =) Bilarna låter lite annorlunda när dem kör i snö.
Men visst va det mysigt att äta frukost och titta ut när snön vräkte ner och det tar inte bort mitt sug efter julbord och julmust direkt.

Undra hur många bloggar som handlar om snö idag?

Men jag är trött idag är ju lite halvhängig så jag hade tänkt mig gå och lägga mig efter idol men icke jag fastna i nya tappningen av beverly hills eller 90210 som det heter . Sen kunde jag inte somna förns 03 . 

Idag ska nog bakas lussebullar .
kram

Nu börjar idol

snabbt inlägg på två min hehe.

Ska bli kul att veta om jag kommer höra dem på idol sjunga eller dottern hosta ? hon hostar Mycket =(
Själv har jag på em gått från förkyld till sjuk eller nåt hoppas det släpper.

NU ska jag Bobby och R kolla idol jag kommer nog halvslummra för piggelin är jag inte .Handlar ju om kärlek kanskeva därför R skrev en dikt/ låt till Fanny liten.  Nej nu börjar det och snoret rinner kul va =)

kram på er


kaffe ....

Helt otroligt klockan 12,05 tar jag min första kaffekopp jag som dricker kaffe det första jag gör på morgonen. Nej jag har inte sovit tills nu utan det har bara blivit så . men nu sover F och kaffet är godare än någonsin =)

Ja just som ni märker har jag inte lagt upp foton på ett tag men ni som är nyinkommna och läser då har vi en del i arkivet, kanske inte så roliga eller mycket men kort är det allt.
Ska bli bättre på det här med att lägga upp nån bild då och då men allt är jämt i kameran eller mobilen och när jag börjar skriva är det ett helt företag att ladda upp därför är det snålt om bilder.

Och jag är inte den direkt som vill lägga uppbild på bild på mig och dagens outfit inget fel med det men det är inte jag . men nån bild kanske kommer, tänkt ha en i rubriken men vet inte riktigt hur det ska se ut . för det kan väl va kul att se vem som sitter bakom dessa rader.
eller hur?

Min blogg kanske inte är jättewow läsning men det är mina ord och jag tycker det är givande att få skriva lite ibland .Ibland bara ingenting ibland lite mer precis så som jag tycker och visst är det skönt ?

Annars händer det inte så mycket mer än att R vårt extrabarn är här
 mysigt men jag hoppas F slutar hosta i natt hosta hon hela tiden och det görhon nu med för den delen stackars liten måste vara skitjobbigt.

ha en skön fredag!

kalas eller kalas

ÅH nu är jag fullproppad finns inget bättre än att gå på 75 års kalas hihi.
Hon hade ju t.o.m bakat glutenfrittbröd så jag fick smörgåstårta sen hade hon bakat hallongrotter och tårta allt glutenfritt så glad man kan bli =)
 Sen fick jag ta en tur med farmor till coop där hon handla och handla så nu är jag hemma mätt och trött så ha en fortsatt trevlig kväll.

En helt vanlig torsdag

i natt har fröken sovit utan att vakna trassla lite på kvällen bara vet inte vad hon är inne i för period . Fanny har sen två månaders ålder sovit nätterna igenom nån gång har hon vaknat till men då behövs det bara sättas in en napp. men nu försöker hon vinna över sömnen här ska inte somnas här ska ropas på pappa och mamma .

Idag blir lugnt ska på 75 års kalas hehe mysigt med lite fika och jag hörde rykten om smörgåstårta *mums*

Fannys kompis sebastian fyller hela 1 år idag grattis till han=)

Nej teet kallnar börjar känna rossel så det blir varanan kopp te och kaffe.
Ha en fortsatt bra dag kram


Go kväll

Snart är det te och bullmys i soffan =)   Fanny sover och hoppas hon får sova nu lilla sessan. Kram på er och vi hörs snart =)


Mr

Japp nu är jag hemkommen har varit på sjukhuset och gjort en Magnet rönken, ligga still i en timme gillar inte riktigt min rygg annars gick det nog bra. F är mycket svalare nu men det härliga gröna snoret som är överallt ar kvar. Idag blir det till att tvätta och tvätta . Nej nu tycker inte Fanny att mamma ska sitta här så vi hörs kram johanna

En varm natt

Lillhjärtats feber va 40 grader vid sju igår kväll sen har den varit hög hela natten ,hon sov mellan mig och B inatt utan täcke. Grynet vakna titt som tätt tror tom att hon såg saker =) ni vet ibland när man har feber så drömmer man till så man rycker hon röck till och grät av rädsla sen ,stackars liten det här är det värsta jag vet att se ögonen hänga och hela hon är risig . Vad gör man mer ärn att tuta i dem vatten mat och finnas där svårt när dem inte kan säga vad som är jobbigt. Hoppas verkligen det vänder . Annars är allt bra gjorde väärldens goaste kötfgfärssås igår som jag nu luncha på. Sen har jag fått avi på posten fast jag vet inte vad det är för något spännande.  I dag blir det kurera barn kram

Oj oj oj lilla vän

Nu tycker jag synd om min lilla tös febern stiger och stiger det är verkligen inge kul att se dem så här så hjälplosa och matta . hoppas det vänder snart. =(

Feber time jiha

Så vakna vi med en tjej som har feber och lika glad är hon , lilla gumman. ska jag berätta något pinsamt jo det är så här att jga gick upp tidigt i morse för att gå på toa och på vägen tillbaka så ska jag kolla klockan på telefonen som ligger på bordet utanför sovrummet , där står jag och försöker se yrvaket för att sen vända mig om och gå till sängen BANG pannan rakt i dörrfodret fan vad det kändes så nu är jag enhörnig precis som fanny fast hon ojar sig inte hehe så va det med det kära vänner men sej inte det till nån lova.
Ja Fanny fick sig en liten smäll i huvudet när hon klättra lite men så är det med dem små dem vet inte riktigt sinna grennser. nu ska jag hämta kort på fanny kul kul ha det så bra kram på er.

skön kväll

Ja det blev en 8 timmars arbetsdag hos vännen . Vi hade det så trevligt så åt kladdkaka och pyssla så tiden gick .här hemma hade dem haft det bra  B hade tom tvättat 4 tvättar wow vilken press jag har nu i veckerna =). I kväll har jag bara slappat och tagit det lugnt kollade på sanningens ögonblick me Linda rosing i stolen Hehe  . F.n en del frågor kan ju vara svåra att svara på inte för att man är rädd att avslöja sig utan att man helt enkelt inte vet svaret själv beror ju liksom på så jag skulle inte ställa upp. skulle ni?. Nej nu jespar jag sov gott mina vänner


pYsSel PySsel

Idag ska jag iväg och pyssla och bara va så vi hörs puss och kram

Hungrig

Ja nu är jag hungrig vart middag vid halvfyra idag ,men så gott det va och det tyckte gästerna med vilken lycka =) Vi hade trevligt och fanny tyckte det var kul med kompis som hjälper henne att riva fram saker. Fick en stor glad nyhet med *spännande* Fanny fick en jättefin klänning en brun med fem myror är fler en fyra elefanter tryck, lite stor nu men det är kul att ha och växa i. Fick nyår bestämt med alltid skönt så man inte står vär och inte planerat nåt , det blir uppsala. MYsa till i soffan nu med B som varit duktig och gjort fint i köket *min diskmaskin, en billigare variant*

kramiz

En tävling jag hittat låter jättekul hos

Här tävlar du www.malinnestor.se




Tävlingsdags...
14 nov,2008 @ 18:00 49 kommentarer

Nu är äntligen tävlingen igång!

Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!

Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke!
Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand.

Så här tävlar du:

Skriv en kommentar till mig att du vill vara med. Kopiera detta inlägg och lägg upp på din blogg med länk hit.
Tävlingen avslutas Fredagen den 21 November och vinnaren dras slumpmässig från alla som är med och tävlar.
Har du ingen blogg går det bra att vara med att tävla i alla fall. Oavsett var noga med att lämna mailadress så att vi kan komma i kontakt med er när tävlingen är avslutad.

Sammarbetspartners: onmodella och jeebeephoto.se

Fotografens blogg: http://jeebeephoto.wordpress.com/

Malle - tävlingsdags, tävlingen du inte vill missa!

Snabbis inläggis

Natten har varit helt galen börja med att Fanny vakna 02 somna om men jag vred och vände på mig så vakna hon 06 sen vakna hon som vanligt vid 8. Visst att set inte är så konstigt att barn vaknar men när man har en dotter som sover hela nätterna blir man lite förvånad. Man tror ju att nåt måste va fel eller nåt när hon är förkyld vaknar hon nån gång men det är av snoret .Tur i allt är att B är ledig så det va han som gick upp vid 02 och bytte kissblöja ,vem vet hon kanske inte gillar att ligga och sova dyngsur . Men bara för att han gick upp så kunde jag ju inte sova för då börja man att tänka en massa

Nu har vi dammsugit och plockat så snart ska bara redas middag

Kyckling paj

kyckling
lök
championer stek ihop det

lägg green chili på pajbotten

blanda chunky och philadelphiaost med det du stekt häll i pajen och grädda Å fy så gott det blir jag lovar. fyllningen som blir över  gör du till pastasås dagen efter helt perfekt .


Ja då vet ni vad jag ska syssla med  pussen och kramen


 Men detta är en paj med köttfärs och svarta oliver

Luktar gott

Så skönt sov med fanny nu på em och det gör gott. Finns det något mysigare än att kura ihop med den lilla och höra regnet utanför =) Nu står Bobby och gör tacos det luktar riktigt gott man börjar bli hungrig. Och i morgon ska vi bjuda på kyckling chilipaj till våra vänner från uppsala hoppas det duger till dem. Ska gå och hjälpa B i köket sen blir det mat och lite städa sen tittar vi nog på idol och en film B tagit med dig hem från jobbet ha en mysig fredag kväll.

Nu så

Ja som ni vet  så krångla mun igår så jag ringde tandläkaren och fick komma på ett återbud . Skönt men när jag kom dit har vi missuppfattat dem trodde det var akut och jag trodde jag fått ny tid eftersom jag skulle vart där om två veckor. men dem gjorde undersökning och konstaterade att jag va hålfri*jippi*. Men jag ska va noga med tandtråd och det onda va ett sår efter en blåsa som satt sig illa hehe så nu betala jag 795 kr och då är rabbaten på 300 redan avdragen . Nu ska jag mysa med dottern som har en underbar pappa som kommer hem från jobbet när det behövs. kramj på er

ONt

Ucsh sitter här och har en irriterande blåsa i mun som sitter precis ivecket vid tanden längst bak +att jag tror att det är svullet runt tanden förbaskat obekvämt är det. Jag som har ti hos tandläkaren om två veckor ska nog ringa om en tid närmare om det finns . Idag har jag fått återbesök till täby närsjukhus för levern , hoppas dem har nåt bra att komma med. bara elände=) Men i morgon är det fredag det ser vi fram emot .


Å hem ljuva hem

Idag stack jag och fanny ut vid nie och har precis kommit hem vi har haft det så skönt . Vart bjudna på en jättegod lunch (kycklinggryta) .Nu ska jag reda lite mat pytt i panna blir det nog och det slår ju inte kycklingen . Har biänkt på att det inte finnns så många helger kvar att hitta på nåt på innan jul nästan som att alla är bokade.  nej nu måste jag fixalite innan mannen kommer in eller sambo vi är ju inte gifta. kram

sov gott

Fy fan dax att lägga sig mår ju illa när man hör insider i bakgrunden ,samlag med djur fy nej nu pratar vi om nåt annat . Som sagt så ska jag gå och lägga mig för att invänta torsdag så godnatt my friends.


???

vad menar en sjuksyrra när hon säger ja så det är inge att oroa sig för så länge???? vadå så länge?

onsdagmorgon

Å då vankas de fikabesök =) ja det har int hunnit hänt så mycket än mer än att jag hoppas få svar på mina prover idag,men läkare har en annanuppfattning dem ringer när dem har tid och inte när dem fått svar så man kan få vänta med. ha en bra fortsatt onsdag .

Lite mer gråa en grå dag men så mycket kärlek






Mitt på dagen

Ja det är väl dax att börja reda middag. Ska göra pasta och baconsås mums mums lätt är det med. Ja sa ju att jag var sugen på julbord och jag är det fortfarande gud så jag längtar. Janson är min favvo på bordet , eran favorit? Håller på att skapa almenacka via korthuset ,ett bra julklappstips. kram på er

Grå bild till grå dag


grått och glatt

jaha en sån här tisdag då b är tillbaka på jobbet.Skönt att förlänga helgen lite med att bär ledig måndagar. Jaha och vad ska vi göra idag? vi får lite besök annars inget planerat . Har precis fått ny tid till fannys iårs vaccination , å vill inte se när dem sticker och se fanny bli rädd men hoppas det går bra. nej nu ska ja dricka  mitt kaffe medans det är varmt.
Tjing ling

Regnet det öser ner

Ja då var man hemkommen från stan . Hitta en present till Sebastian som vi ska fira på fredag. Sen hitta jag en tröja på rea endast 99 kr ,så mysig så en blekrosa munkjacka. Ucsh nu svär mamma över mig tror jag hon tycker inte att jag ska ha så mycket luvtröjer men jag är faktist lite bekväm ide perfekt att dra på sig om det är ruggit .Är den som inte bara kan ha topp under jacka utan måste ha nåt övet. Sen bytte vi klänning till Fanny och så skulle vi gå hem och regnet det öste ner. så hemma lagom blöta och lagom trötta =) Bobby står nu och laga mat är så hungrig nu att ja inte orkar göra nåt innan jag fått i mig mat.

Jag längtar efter julbord lussebullar och glögg ja man börjar nu faktiskt vilja jula till det lite men det får vänta  hej så länge

En helt vanlig dag

Skönt att bara vakna och göra allt i sin takt utan att behöva tänka på att saker måste fixas. Idag är det bara lugnt en liten promenad kanske för attt få lite luft . Sen vill jag bara vara idag skönt. Hehe F har börjat sjunga lite hör henne från rummet nu. Ha det bra  massor av kram

ghaaaaaaaaaaa

Vad gör man när det kryper i kroppen för att man är så arg?
så arg så att tårarna snart börjar tränga igenom, vad vet jag.
Känns som kroppen bara skriker efter nåt, tex cigg å jag har inte rökt på två år men jag vet hur gott det var med cigg när man känner sig så arg.
Känslan av att öppna balkongdörren känna kylan emot en , man sluter koftan jackan vad man nu har på sig om en, tänder ciggen tittar upp i det stjärnklara och bara känna kroppen varva ner.
Usch vad dum jag är sitter här och skriver hur gott det är med cigg men jag är arg.
Inte på nån här omkring mig utan på en situvation jag inte kan rå över . Ja lite avundsjuka kanske det är att man måste dela på nåt man inte vill men kan inte göra nåt åt det .
kan kan jag men priset vet jag inte om man vill betala.


En bild som denna passar bra idag Fanny och far


Grattis på farsdag Pappa min

Idag är det fars dag grattis till er pappor!
Dagen har bestått av fikabesök så trevligt så trevligt och vi har ett kavr Gudfar .Måste rensa bort saker nu när det är så mycket nu tex av F kära morbror och emelie fick hon en nallebjörn som är så stor ja en bra bit större en fanny allifall dubbelt så stor. Nej nu ska redas mat ha det bra kram på er

Piggare

Mat kaffe vatten och vila det är susen. Nu mår jag riktigt bra =) Fanny sover så skönt är riktig gullig när hon ska sova tror hon slipper och när B säger åt henne att det är dax tar hon händerna för ögonen hehe .

Iallfall har vi haft besök av  bland annat Fannys Farfar Farbror och sina två Fastrar Bobbys moster Johanna mfam och Rasmus med fam . Fanny myser verkligen med att bli bortskämd av uppmärksamhet annat kan det inte bli när man får främmande.

Ja annars är allt som vanligt varvat ner och kollat på stjärnor på is, heja Pontus och marcus. Är väl inte det bästa att se på men man slipper hänga med lagom slapptitta.
Kom ihåg att det är farsdag i morgon få se om f kommer på nåt. och om vi blir bjudna på middag av far min eller är det jag som ska bjuda?   vi får se om vi hinner äta mat överhuvudtaget för Gudfar ska ju gratta sin pingla i morgon men vet ej när. Nej nu ska jag nog bädda ner mig .
Jag glömde maten var jätte jättegod lagom starkt och lagom mättande ett tips BannThai vid görla tyvärr söndagsstängt annar vettisjuttsingen om jag hämtat mat där i morgon igen =)

Sov gott





Aj aj aj mitt huvud

Va är det som händer huvudet känns som  ja vet inte vad ,jag tror det är en rejäl spänningshuvudvärk kanske efter allt kalasande .Men så fina saker F har fått ingenting som känns att det är onödigt.
Snart kommer bobby hem med thaimat första gången jag ska smaka det från thaistället i görla.Oj nu kommer han gud så gott det ska bli,hoppas jag. Har inte ätit normal mat på två dar har mäst blivit tårta kaffe och lite smärgås kanske därför huvudt värker. Haen trevlig kväll
hej svejs

När lugnet infinner sig

En lång dag,fin dag och lillsessan fixa sin dag galant . Hon var nog helt slut på sitt sätt det tog nog en timme innan hon sommna fast hon va så trött så trött ,men hon var inte grinig utan bara kvittrig ja ni vet låg och prata med kompisarna i sängen . Själv satt man sig i soffan kände bara hur allt rann av en börja frysa och känna mig helt slut så ni kan gissa vad jag behöver nu. sova säng säng säng . Imorgon väntar nya gäster så godnatt ni



 


071107-Då storken kom

Så idag fyller funnybunny år men det vet ni redan vilket tjat hehe . Idag ska jag äta tårta och kakor som Bobby bakat ja bullar med för de delen. Men det här med folk hemma just om dem råkar komma samtidigt ,ja då blir man lite stressad så det skönaste på hela dan är nog när man får sätta sig i soffan och känna hur tröt man är. Nej nu smyger kaffedoften sig på så nu ska jag dricka mitt morgonkaffe ha en bra dag. idag passar en bild på Fanny grattis på dig.


Det var en gång...

 en tjej som hade väldigt ont för exakt ett år sen. japp det var jag de.
 vi hade nu tillbringat många timmar på bb men ändå var jag bara öppen 4 cm ojojoj va trötta vi va men klockan gick fort det var nu det börja bli segt då liksom inget hände det tog stopp värkar hade jag ju men det var det ända. Klockan ett på dan satte dem igång mig jippi nu skulle vi få bebis den som gjorde mig så oehört stolt trött kissnödig ja allt man kan tänkas men det jag minns mest är mina svullna fötter *kändes som stora vattenpåsar när jag vicka på dem*

Ja just det jag gick med småvärkar hela dagen och på natten vart det ju värre men efter varje kontroll så va det bara 4 cm öppet jag som trodde värkar va till för att öppnas.
så klockan halv 8 på morgonen då jag och lustgasen precis blivit bästa polare så sa dem att du ska nu rullas ner för snitt .
just då kände jag bara med tårarna i ögonen va skönt men visst jag vart snuvad på en förlossning men tjejen som jag fick är precis så underbar man bara kan tänka sig så reservägen gick bra den med men jag hoppas jag får känna den brännande tryckande känslan nån gång för visst vill jag att F ska få ett syskon om det går.
 När jag låg där på bordet visste jag inte riktigt vad man skulle tänka för efter den läskiga spinalbedövningen gick värkarna bort och allt bara va ,ja jag vet inte men jag tror jag spärra upp öronen och ett litet pip hördes och jag fick se värdens blåaste tjockaste tjej med jättemycket svart hår framför mig,men hon mådde ej så bra så dem va tvungna att ta henne och se till att hon blev av med allt vatten i lungorna .
Den svåraste  stunden va på uppvaket då jag inte visste hur hon mådde men efter ett tag kom en sköterska ner med ett kort där det stod hej mamma jag är 48 lång och 3950g oj vad tårarna kom   ja faktiskt bränns det nu bakom ögonlocken  ,jag minns allt som det var igår . Så   071107 08:54 kom Fanny Johanna Evelina till  världen och den kärlek som växte finns inte att förklara.
                                                                                      
Så i morgon ska vi fira lillsessan

Kom på mig själv när jag skrev födelsedags kortet Va lycklig man är när man får skriva mamma och pappa. Nej nu ska jag sova
godnatt kära ni

pastejköket

Har precis torkat av köket som var bombardet av leverpastej, bredbar lika med kladd i kladd och kladd för en ettåring är lika med jättekul tur att hon har en mamma som är så förstående hehe.

Tråkigt :

  •  bilen på verkstad kommer kosta ringde dem i morse om lite torkade slangar .
  • Fanny förkyld


Roligt:

  • NY fin bloggis , Tack tack Kim       

Nu ska jag diska vika tvätt och ha jätteroligt fannys barnskiva rockar hä idag kram på er


God natt

Så trött så jag inte fattar att jag sitter här och skriver så ursäkta om det står lite konstigt och bokstäver huller om buller. Har varit på smink kalas , va ingen höjdare men fick träffa människor jag tycker om och gott fika. visst kanske det är bra grejer men för mivilka pengar och sen att man ska känna sig pressad att handla nej nu är jag stark och säger NEJ, det där va skönt. Godnatt minna vänner.

sol och onsdag

Idag kom kusinen på besök med lilltjejen och så ringde mormor och kom förbi ,hon vart kvar på lunch sen hade hon med en present till F .hon kunde inte komma på fredag. Det var en röd tunika och ett par tajts till*riktigt juligt* idag ska jag på sminkparty, som man har råd att köpa smink fick bara ut en del av mammpenningen men det ka vara gott och fika Majsan har gjort kladdkaka med bilfluff och geichafluff har bara smakat mariannefluff och det var mums fillibabba kan jag säga. Nu ska jag fixa lite till här hemma .ha de bra

Full rulle

Ja änttligen kan man börja sega ihop sen b har kom hem har det varit full fart.
 Efter en eller två koppar kaffe på maten så högg vi tag i dammsugarn disken och vips så möblerade vi om V-rummet ,vart ju faktiskt lite mysigt.
Fanny har lekt hamster trodde hon var nöjd och låg och prata met gos polarna i sängen ,oj vad fel jag hade . Nappen låg på golvet och hon stog och gnagde på sängkanten ungen va helt vit runt mun ,tänk på de kära vänner som har vit spjälsäng att snygga bitmärken kommer snart att synas. Vad gör man för att hon ska sluta med sånt då? är det meningen att hon ska vaggas till sömns bara för att inte bli lockad? äh hon blir väl less snart .
 Tänderna spökar nog för hon är en riktig tjurmaja med och igår när jag borsta tänderna på henne ser jag nåt vitt näst längs bak i mun då har stortanden kommit ut , har inte haft en tanke på att det var på gång där . Så nu har hon nio tänder plus att det är svullet brevid tänderna längst ner. Nej nu är jag hungrig så godnatt gott .
kram kram


tjoho

Ja så var det en ny dag . Har precis tagit min första kopp kaffe, morgonen har bara rusat förbi .Har en hostig och snorig tjej här så hon lagom glad =)hoppas hon är pigg på fredag för då smäller det Donnan firar sin första födelsedag.
igår så prova hon skorna hon fick i dopresent och kan ni förstå hon gick med dem, förut bara grina hon så fort hon fick på sig dem . Ja så här mycket hann jag skriva nu är det annan som måste tas hand om.

        kram kram 


snygga byxor till skorna hehe


ja just det...

jag köpte en klänning , en lila jättesöt klänning

klänningsdax

Har redan hunnit bli em det jag har gjort är att vart och tagit blodprov fika på stan med en kär gammal vän*helt själv* b är ledig på måndagar så jag passa på. Kolla efter en klänning F kan ha på fredag då hon fyller ett. nu ska jag bara vila men ha det bra tills vi hörs nästa gång.


sov nu gott

Jag ska faktiskt gå och sova, skönt ska det bli . Dagen har bara varit lång,har inte gjort något Fanny är fortfarande sjuk men det hindrar väl inte en promenad men men. Mamma Pappa kom förbi när dem va på väg hem och hade med sig kinamat .
F börjar verkligen bli en liten mormortjej nu inte vet jag varför men hon tyrs sig till henne och vill gärna få bekräftelse här är jag mormor ,så söt.
Jag och F lekte lite i rummet hennes = Att stå nerlutad i kistan och slänga upp den ena saken efter den andra*jättekul*.
Sen badade f och hela jag vart blöt sen tyckte hon att hon var jättekul när hon framför mig, mamm och papp gick runt utan blöja och klappa sig på magen.

Men det bästa av allt var när vi hörde dörren öppna sig och pappa b kom hem*jippi*som vi har längtat.
F var vid det här laget jättetrött så det vart bara snabbgos med pappa innan det vart sova av, lilltjejen har börjat ändra sina sovrutiner på dagarna så ma vet inte hur det ska sovas nu, Tack och lov sover hon nattetid bra fortfarande . Nej nu blir det bara slöskriva så jsg ska lägga mig och sova så god natt gott folk.

Kram

Godagens

Sovit gott ? Det har faktist jag trots tom högersida men Fanny gjorde nig sällskap från halv6 till åtta *mysigt*.  Idag ska vi vänta in b som kommer i kväll till dess ska vi nog bara småfixa lite . Mamma och pappa kanske kommer på middag när dem är på väg hem. Kolla in dessa bilder här är F fin i min gamla tröja ,eller?


Lite kul att se henne i det som jag haft sen kanske det inte är  det fiinaste hihi fast denna va helt ok. Just nu har ettt par röda ballongbyxor som går upp till bröstet med prickar på i olika färger som man knyter på axlarna lite svårt att förklara men skitsöt är hon kanske kommer en bild sen.

Vädret värkar vara jättefint så gå ut och njut av dagen så ska jag njuta i mig mitt kaffe å vad jag älskar kaffe .
kram kram

MORBRORMYS

Morbrormys


Är magen glad är jag glad <3

jag och fannibanni har precis ätit middag micromat (lassagne) till mig och kalkongryta till F supergott =) eller? Så nu är vi nöjda. f brummar med sin rosa rallybil och jag jaa jag sitter här .

Nu kan jag berätta vad jag gjort tills nu om nån vill veta B stack igår till Malmö då åkte vi till Mor och far åt god kyckling till middag min svägerska kom och åt hon med sen kolla vi på idol ,eller rättare sagt jag och mamma kolla. shit vad jag tycker kevin är bra annars är det som vanligt man kollar för kollandets skull. sen som sagt har ju f blivit snorig så hon vaknade en gång i natt men min mamma va snabbt upp och tog det Skönt . sen sov hon hela tiden. idag har vi inte gjort nåt mer än att träffat glenn en liten stund sen kom vi hem så här är vi.
                                                           kram från oss

Tystand



det ända som låter är inefrån fannys rum en snorande snarkning då och då . Annars är det så tyst och ensamt vet inte riktigt vad man ska göra, det man tänkt kan man ju inte eftersom F snorar . Ja man får ta och mysa till lite själv när inte  fanny är vaken för då myser vi så mycket vi kan.. Man  får kolla lite på stjärnor på is och gå och lägga sig i tid med kanske. urk vad deppig jag är så nu får jag sluta skriva så jag inte smittar ner er med deppighet så skriver jag är på gladare humör en stor kram på er .


RSS 2.0